Ama bir yanım istiyor, bir yanım istemiyor, zaten ev taşımak da zor, annem de benim gibi düşünüyor, kararsız kaldık, sizce gitmek daha iyi bir fikir mi?
1 ay
Ama bir yanım istiyor, bir yanım istemiyor, zaten ev taşımak da zor, annem de benim gibi düşünüyor, kararsız kaldık, sizce gitmek daha iyi bir fikir mi?
Nereye niçin gideceğine bağlı. Çok net konuşalım: sırf başka şehir hevesiyle gereksiz masraf yapılmaz. İş, sağlık veya kira sorunu yoksa ve aslında Ankara iyiyse kal. Ama her sabah bunaldığın şeyler varsa taşın. Annem de kararsızsa bu iş olmaz, ikiniz netleşmeden adım atma. Yoksa pişman olursun.
Cevap
2Cevap
Ben de Kırıkkaleden kalkıp oraya gelmek istiyorum
Buyur gel
Ahh keske kolay olsaydi benim icin cok zor imkansiz 😔😔😭😭
Buna engel olan nedir maddiyat mı
Saglik sorunlarim var bir cok zaten bir yandan Ankara'ya geliyorum hastaneye kontroller icin ama buna engel olan daha büyük saglik sorunum var hayatimi tamamen mahveden
Desene sende benim gibi, benimde var biraz da takıntılıyım, benim hayatımı da babam mahvetti tabi sağlık sorunları ile beraber, psikolojik ilaç alıyorum bende.
Aynıyız seninle benim de hayatimi babam mahvetti cok büyük sorunlarim var psikolojik moral artık bitti tükendi yas gecti ne yapacagimi bilemiyorum iş yok güç yok cepte para yok daha yeni son parayla simit aldim bitti hayatim bomboş geciyor hicbir yere gidemiyorum sorunum yuzunden gezemiyorum göremiyorum calisamiyorum kardesim İstanbul'da beni cagiriyor gel seni gezdirecem diyor ben gidemiyorum hicbir istedigimi yapamiyorum ne yapacam bilemiyorum
Ankara güzeldir sakin bir. Şehir
Evet ama deniz yok kuzenler hep başka şehirde ne bilim öyle sebebler işte
Nereye peki
Samsun veya İzmir
Ben ciktim Ankara 'dan boşluklarımda Ankara 'ya geliyorm habire 😂
Neden seviyormusun burayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?