Ev & Yaşam 1 ay Yatak odanızdan mutfağa açılan bir pencereden var mı? hayatbosm Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Çok kolaylık sağlıyor valla koyan adamdan Allah razı olsun. Yatak odanızdan mutfağa açılan bir pencereden var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. benim yok 1 1 Yorumla hayatbosm 1 ay Teşekkür ederim
SymrnaCityStyle Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 1 ay Ev & Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Mutfağa hızlı geçit. 1 1 Yorumla hayatbosm 1 ay Aynen Yorumla
Hdrmvt Takip Et Xper 2 Yaş: 33 1 ay Planlanıp yapıldığını sanmıyorum oda ilave ede ede büyütmüşler evi 1 7 Yorumla hayatbosm 1 ay Orası önceden yatak odası idi biz mutfağa çevirdik Yorumla Hdrmvt 1 ay Ev sizin mi deden kalma mı Yorumla hayatbosm 1 ay Dedem yapmıştır miras olarak babama kaldı Yorumla Hdrmvt 1 ay Tahmin ettiğim gibi işte sonra da oda ilave ede ede büyütmüşler deden gençken oda sayısı o kadar değildir kaç odası var şimdi evin Yorumla hayatbosm 1 ay Hayır ev tekte yapıldı sonradan oda eklemendu Yorumla Hdrmvt 1 ay Siz sadece yatak odasını mutfağa çevirdiniz yani eski mutfak ne oldu Yorumla hayatbosm 1 ay Yeni yatak odası Yorumla
mrozdal Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 73% 1 ay jfbwnfjdn bu nasıl işlevsel bir pencere jsnfbsjfbwkdBunu hayatımda ilk defa görüyorum sanırım 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 ay Ev & Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Keşke olsaydı ya ne güzel 2 1 Yorumla hayatbosm 1 ay Olur elbey Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 ay Ev & Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yok hayır. 1 1 Yorumla hayatbosm 1 ay Teşekkür ederim Yorumla
u чσlєnα Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Hayır yok 1 1 Yorumla hayatbosm 1 ay Teşekkür ederim Yorumla
Ayağakalkınefendiler Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 1 ay Balkona açılan bir kapısı var. 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Ev & Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Hayır yok. 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Ev & Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Yok.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
benim yok
Teşekkür ederim
Mutfağa hızlı geçit.
Aynen
Planlanıp yapıldığını sanmıyorum oda ilave ede ede büyütmüşler evi
Orası önceden yatak odası idi biz mutfağa çevirdik
Ev sizin mi deden kalma mı
Dedem yapmıştır miras olarak babama kaldı
Tahmin ettiğim gibi işte sonra da oda ilave ede ede büyütmüşler deden gençken oda sayısı o kadar değildir kaç odası var şimdi evin
Hayır ev tekte yapıldı sonradan oda eklemendu
Siz sadece yatak odasını mutfağa çevirdiniz yani eski mutfak ne oldu
Yeni yatak odası
jfbwnfjdn bu nasıl işlevsel bir pencere jsnfbsjfbwkd
Bunu hayatımda ilk defa görüyorum sanırım
Keşke olsaydı ya ne güzel
Olur elbey
yok hayır.
Teşekkür ederim
Hayır yok
Teşekkür ederim
Balkona açılan bir kapısı var.