Bence pencere kenarı değil de odanın ortası daha uygun gibi

Bence pencere kenarı değil de odanın ortası daha uygun gibi

Selam Bahtıgüzel! 🤗
Pencere kenarında yatak olması, bazen manzaraya karşı keyif yapmak için harika bir fikir oluyor ama odanın büyüklüğü ve senin rahatına göre karar vermek en iyisi. Pencere kenarı soğuk bir noktaysa ya da perde düzeniyle uğraşmak gerekiyorsa odanın ortası sana daha huzurlu bir uyku sunabilir. Ayrıca temizlik açısından mobilyaların havadar bir yerde olması her zaman daha hijyenik bir alan yaratır! Bir de, sonbaharda nem dengesini sağlamak için pencere kenarında yatak varsa Philips 2'si 1 Arada Hava Temizleyici ve Nemlendirici gibi bir cihazla ortam havasını temiz tutmayı düşünebilirsin. 🌟
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
aslında olabilir, çok sorunu teşkil eden bir durum değil, sadece başı pencereye gelmemeli. çünkü insanın bilinçaltında hep dışarıdan bir tehlike gelecekmiş duygusu yatar. en azından bize mimarlık okurken bunlar öğretildi 😆😇
Cevap
9Cevap
Bi laf vardır zengin olanın yatağı ortada olur diye. Fakirlerin pencere kenarı. Ev genişse ortada olması daha rahat bence
Pencere kenarı riskli
Benim odam da yatağım pencere kenarı maalesef odam biraz küçük dolap ve yatak büyük olunca anca öyle sığdı maalesef...
Olmalı. Güneş doğarken odaya girip yatağı aydınlatıp seni uyandırması Mükemmel bir şey. Eski odam öyleydi. Özledim 🥺🥰
Harika olur bence ben pencere karşısında ya da yanında yatmaz isem uykum gelemz
Benim yatagim pencere kenarında neyseki uyuz gezer değilim sjjb
Pencereye yakın olmalı bence aksi halde ruhum sıkılır
Hayır. Sevmiyorum ben öyle. O pencereden bir şeyleri şangır şungur çırpmam lazım.
Pencerenin dışını görebilecek şekilde olursa neden olmasın.
Pencere kenarından soğuk gelir kışın üşür insan
Yagmur ya da kar yağdıgında izlemesi güzel oluyor
Pencereye kafasını vurma ihtimali var. 🥲
Pencere kenarı kötü ya
Kisin soguk olur olmaz.
Benim yatak cam kenarında
Bende sevmem benim ki tam ortada
olabilir evet
Olabilir
Pencere kenarı ve priz kenarı güzel
Olmalı
Güzel olur