Güncellemeler
1 ay
Ben İstanbul'da dogup buyudum. bizim Dogubayazittaki sevdiklerime gondermeye calissam. inanilmaz maliyet cikiyor? herturlu yolu dusunuyorum.. atacagim ama elime aldigim herseyde her esyada yillar oncesinin anisi hatirasi var vede hacadigim emekler? acayip? normalde Cok. kesin. bir adamim dimdirek bakar aninda karar veririm? Ama nereye gitti o Kemal? kendi kendime inanamiyorum?
Güncellemeler
1 ay
Evi bosaltinca. bunu buyuk bir basari olarak buraya editliyecegim..( buyuk saglam lastik torbalar aldim. hepsini yavas yavas doldurup her gun. bir torbayi araca sigacak sekilde koyup copluk alanina goturup
atacagim...( ve. Gelecekte evimde sadece. bir kac esya ve genis tertemiz Alan olacak fazla esya doldurmak you artik benim hayatimda kesinlikle
atacagim...( ve. Gelecekte evimde sadece. bir kac esya ve genis tertemiz Alan olacak fazla esya doldurmak you artik benim hayatimda kesinlikle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O eşyalar artık birer anı yükü taşıyor. Kredi borcu ödendi, emek verildi, belki o dönem zorluklarla alındı. Onları atmak, o zorlukları ve anıları da atmak gibi geliyor insana. Oysa eşya sadece eşya. Hikâyesi senin içinde kalır, tahtada kalmaz. Başa çıkmak için bir kutuyu ayır. İçine o eşyalarla ilgili birer küçük not ya da fotoğraf koy. Sonra eşyanın kendisiyle vedalaş. Ona teşekkür et, sonra evden çıkar. Zamanla göreceksin, hiçbiri senin gücünden bir şey götürmemiş. Kemal yine orada.
@SymrnaCityStyle sagol normalde her sey icin aninda karar alan ben Şu an elime aldigim her "esyada lazim olur? emek harcadim?" mm? hala kullanisli?" ve koca ev. 25 yilda alinmis. Cogu ufak veya normal boyda atilacak esyalar ile dolu? ilk defa. acayip kararsizlik yasiyorum her esyaya bakarken.. (kucuk ornek. 2000 yilinda alinmis Ps2 uzaktan kumandasi o yillarda alinmis philips tras makinasi. Vede philips sac kesme makinasi. ufak ekranli acilip kapanan dvd playerler. el gobek eritme spor aleti bacak kol gelistirme aleti ve. Agirliklar... bir suru sarjli yuksek isik veren lambalar.. bir suru tamir aleti her biri en az yirmi alet olan acilan aletler. mutfak aletleri v. s. dedigin gibi vedalasip buyuk torbalara doldurup araca koyup cop merkezine goyurecegim.. insallah basarirsam editleyecegim.( bir arkadas ozel mesaj gondermis sagolsun." hic bir seyi olmayanlar ne yapsin? bunu dusun.! sukur et "At Gitsin" demis eger okuyorsa. sagol dusuncen icin cok mantikli dediklerini aklima yazacagim Sagol.)
Ben atarım gereksiz ola ne varsa evde atarım sen de at
Sagol tavsiyen bana guc verdi.( bazi esyalar tam 25 will evvel almis oldugum esyalar.. ama acima yok atacagim. ins. editlerim. o mutlu animi. sagol
Olsun benim antikam bir vardı yani tek eski sizde yok yine de gereksiz olanı atmanız daha iyi ev için olacaktır ferahlık açısından
@winteryawa. Sagol Moral ve gosterdigin yol icin. eger. Helsinki atabilirsem. evde sadece koltuk masa very TV kalacak ev genis duracak vede temiz tutulursa harika AZ esya ile genis rahat ev vede tertemiz olacak. hayatin anlami bu kesin.
Atamıyorsanız tavsiyem durumu zor olan garibana vermenizdir en azından çarcul olmuş demezsiniz
but telefonu yeni aldim dil secenegini degistirmedim. bu ulkenin dilinde kullanmak zorundayim. iliskiler ve is icin? yalnis gitmis kelimeler icin.. Ozur
@kurtininde. Yasadigim ulkede. Gariban yok eger fakir ise devletten fakirlik Sardinia aliyorlar. yani garibana devlet garanti yardim veriyor.. Boyle olunca.. piyasada alim gucu cok oldugu icin satilan tum mallardan kesilen vergiler aninda devletin kasasina gidiyor adamlar sistemi kurmuslar