Krediyle alınan, emek verilmiş eşyaları yıllar sonra neden evden atamıyorum, bu psikolojiyle nasıl başa çıkılır?

Yaşadığım ülkede. kahretsin. Kredi yapısı diye bir olay var.. kredisi yüksek olan fakir bile olsa zengin hayatı yaşayabiliyor? Niye? Eğer kredi geçmişiniz yüksek ise fakir de olsanız her şeyi kredi ile alabilirsiniz.. Böyle olunca. düşük taksitle aldığınız şeylerle evi doldurursunuz? Yıllar sonra da.. ev dolunca nasıl atacağınızı. düşünürsünüz. Çünkü verdiğiniz emekler her eşya için yaşadığınız aklınıza gelir sanki sizi durdurur? Evden eşya atamazsınız?( Halbuki artık işinize yaramıyor? Bu gerçek.. bile? size atma gücü vermiyor?)

Güncellemeler
1 ay
Ben İstanbul'da dogup buyudum. bizim Dogubayazittaki sevdiklerime gondermeye calissam. inanilmaz maliyet cikiyor? herturlu yolu dusunuyorum.. atacagim ama elime aldigim herseyde her esyada yillar oncesinin anisi hatirasi var vede hacadigim emekler? acayip? normalde Cok. kesin. bir adamim dimdirek bakar aninda karar veririm? Ama nereye gitti o Kemal? kendi kendime inanamiyorum?
Güncellemeler
1 ay
Evi bosaltinca. bunu buyuk bir basari olarak buraya editliyecegim..( buyuk saglam lastik torbalar aldim. hepsini yavas yavas doldurup her gun. bir torbayi araca sigacak sekilde koyup copluk alanina goturup
atacagim...( ve. Gelecekte evimde sadece. bir kac esya ve genis tertemiz Alan olacak fazla esya doldurmak you artik benim hayatimda kesinlikle
Krediyle alınan, emek verilmiş eşyaları yıllar sonra neden evden atamıyorum, bu psikolojiyle nasıl başa çıkılır?