Ben ona kocalık da yaparım, evi de geçindiririm, o evi çekip çevirsin, ev işlerini üstlensin 😂
1 ay
Ben ona kocalık da yaparım, evi de geçindiririm, o evi çekip çevirsin, ev işlerini üstlensin 😂
Toplumsal cinsiyet rolleri tarafında böyle net kalıplar kurunca gerçek hayatta karşılığı biraz zor oluyor. “Evde kalan erkek, dışarıda çalışan kadın” modeli var ama sandığın kadar yaygın ve sorunsuz bir paket değil, çünkü ilişki sadece iş bölümü değil karakter uyumu da istiyor.
İlişki beklentileri kısmında önemli olan kimin ne yaptığı değil, iki tarafın da bunu gönüllü ve dengeli yapması. “Ben geçindiririm o ev işi yapar” diyorsun ama karşı tarafın da aynı netlikte ve içten olması lazım. Yoksa rol dağılımı ilişkiyi taşımıyor.
Böyle erkek var mı, var ama nadir ve “tam istediğim gibi paket” şeklinde bulunmuyor. Biraz denk gelme, biraz da beklentiyi gerçek hayata yaklaştırma işi.
Ben evlendim boşandım evli iken eşimden bir saat önce eve gelirdim evi süpürürdüm bulaşıkları makineye çamaşırları makineye yerleştirirdim yemek yapılacaksa O günkü yemeğin hazırlıklarını yapardım yemeğimizi yerdik beraber yapardık sonra kahve yapardım beraber kahve içerdik böyle birini istermisin
Başka?
Sempatik sayılırım saygılıyım evliliğim boyunca eşimi bir defa bir aldatmış değilim sadece aileler çok müdahil oldu o yüzden boşandım
Evin kadını gibi olmanı isterim misafirler gelince bile gocunmamalı benim eşim
Misafir gelince kahveleri çayları ben yapar ben servis yapardım bu arada bunların hepsi ciddi bir tek yalan yok eski eşimle seni görüştürebilirim
Bacım böyle kız gibi oğlanı niye bıraktın diye mi sorucam ne alaka
Benim eşim sarma da saracak hamur da açacak
Yok O kadar değil sen ne iş yapacaksın bu arada çamaşır makinesi bitince çamaşırları kurutucuya atarım bulaşık makinesi bitince bütün kap kacak yerleştiririm onu da beraber yaparız
Ben yapmam
Tamam canım senin için öğrenirim internette yapılışı var zaten ne olacak benim aşkım istesin ben ölürüm
Böyle konuşa konuşa her yeri prenses erkekle doldurdunuz ondan sonra da oturup ağlayacaksınız. Tek derdiniz iş kitleyip rahata ermek yoksa böyle bir erkek gerçek bir kadının asla hoşuna gitmez
Cevap
11Cevap
Tam da adresi burası hepsi beyfendi maşallah kimse bamya resmi atmıyor
Neyy
böyle biseyi her erkek kabul eder ya sen eşek gibi çalış oda evde takilsin :)
Oldu canım, çocukta doğuralım
İyice bunadınız da hadi hayırlısı
Ahshshshhd çekilmez
Hdjsksksms
Tam. tersi istersen olur
Sapıklık gibi geldi.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ev işini yaparım her şeye okeyim
Sana yok
Ooooo
Ben ben ben 😂😂😂
Buradayız 😏