Az önce bir platformda bir kızın başına gelen bir olayı okudum ve çok etkilendim. Hikayenin kahramanı beyefendiye kelimenin tam anlamıyla düştüm. O kadar kral bir beyefendiymiş kendisi. Neyse işte olaydaki kız kız şehit nişanlısı ve mezarlığa gidiyor. Orası da tekin bir semt değil sanırım. Akşam olunca iyice tehlikeli bir yerde kalmış oluyor. Mezarlığın bir sürü çıkışı var ve kız daha önce çıkmadığı bir yerden çıkıyor. (Genelde arabayla ve kalabalık gidiyorlarmış ziyarete. O gün ilk defa tek gitmiş) ne yapıcam ne edicem eve nasıl dönücem derken bu panik halini biri görüyor yanına geliyor. Şansa adam sivil polis. Kıza neden buradasın vs diye sorunca öğreniyor işte ve “Sizi bırakayım” diyor kız güvenmiyor. Adam da silahını çıkarıp kıza veriyor. Gidene kadar sende kalsın belki kendini daha rahat hissedersin diyor. Yolda ezan okununca adam kızın oruçlu olduğunu anlıyor bir dakika geliyorum deyip gidiyor bir şeyler alıyor. Sonra kız bir meydan adı söyleyip “orada indirin ben devam ederim diyor.” Adam peki diyor en başta taa arabaya binerken. Ve bir taksiciye mesaj atıyor abi şurada bekle bir hanımefendi bindiricem arabana “sağ salim eve götür para falan da alma ben vericem şehit emaneti o” diye. Kız meydanda iniyor biraz sonra tam önüne taksi geliyor biniyor. Eve gelince taksici para almıyor işte. Kız adamı zorlayınca adam durumu anlatıyor.
ya gerçekten dünya bu güzel kalpli insanların hatırına dönüyor. O polis memurunu muhtemelen Allah çıkardı şehidimizin nişanlısının karşısına ama böyle erkeklerin var olduğunu bilmek bile aşırı mutlu etti. Özellikle kızın tereddüt etmesini anlayıp silahını vererek “gideceğimiz yere kadar sende kalsın belki kendini daha güvende hissedersin aklıma başka bir şey gelmiyor” deyişine kalbimi bıraktım.
böyle beyefendileri nasıl buluruz yaaa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer