Ev & Yaşam 2 ay Ev arkadaşı arıyorum, güvenilir ve uyumlu kişiyi nereden bulabilirim? Perimasali7373 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Nereden bulabilirim sizce Güncellemeler2 ay İstanbul'da yasiyorum erkeklede yasayabilirim yer lazim bana Ev arkadaşı arıyorum, güvenilir ve uyumlu kişiyi nereden bulabilirim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. netten bulursun ama güvenilmez. 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% 2 ay Ev & Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Çevreden tanıdık vasıtasıyla olur. Onun dışında güvenilir birini bulman zor. 0 0 Yorumla
Kertmeyenkele30 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 1 ay Alternatif olarak www.evarkadasiaraniyor.com sitesinden ücretsiz ilan verebilirsiniz 0 0 Yorumla
Lothbrockk Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 96% 2 ay Kız erkek fark edermi 0 3 Yorumla Perimasali7373 2 ay Erkekte olur yeterki kirami az alsin hahaha Yorumla Lothbrockk 2 ay Nerede ev Yorumla Lothbrockk 2 ay Yemek temizlik yap kira yı veririz Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% 2 ay Konuşalım 0 4 Yorumla Perimasali7373 2 ay Olur Yorumla benhatıra 2 ay İstek attım onayla Yorumla benhatıra 2 ay Peri Yorumla benhatıra 2 ay Avrupa Anadolu yakası hangisi Yorumla
Gözlemci1111 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Şartlar neler 0 3 Yorumla Perimasali7373 2 ay Kirami az alsin yeterli gerisini ben yaparim evde temizlik gerekirse adama masaj bile yaparim Yorumla Gözlemci1111 2 ay Hepsini öder ciddiysen Yorumla Perimasali7373 2 ay Ciddimisin istanbulun neresindesin Yorumla
Salihserdar123 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Hangi ildesin 0 2 Yorumla Perimasali7373 2 ay İstanbul Yorumla Salihserdar123 2 ay Bende İstanbul dayım Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 2 ay ben olur mu 0 2 Yorumla Perimasali7373 2 ay İstanbuldamisin Yorumla mdrx592 2 ay kız şaka yaptım. erkek olur mu yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
netten bulursun ama güvenilmez.
Çevreden tanıdık vasıtasıyla olur. Onun dışında güvenilir birini bulman zor.
Alternatif olarak www.evarkadasiaraniyor.com sitesinden ücretsiz ilan verebilirsiniz
Kız erkek fark edermi
Erkekte olur yeterki kirami az alsin hahaha
Nerede ev
Yemek temizlik yap kira yı veririz
Buldun mu kimseyi
Kimseye güvenme derim
İstanbul olmaz
Konuşalım
Olur
İstek attım onayla
Peri
Avrupa Anadolu yakası hangisi
Şartlar neler
Kirami az alsin yeterli gerisini ben yaparim evde temizlik gerekirse adama masaj bile yaparim
Hepsini öder ciddiysen
Ciddimisin istanbulun neresindesin
Hangi ildesin
İstanbul
Bende İstanbul dayım
Yer neresi
Sahibinden
ben olur mu
İstanbuldamisin
kız şaka yaptım. erkek olur mu yani
burada zor
Camiden