Biraz boşluğuma geldi, evin sözleşmesini bir senelik yaptım, sonradan pişman oldum. Emlakçı, 6 aydan önce çıkarsan seni mahkemeye veririm diyor. Sizce öyle bir durum olabilir mi? 4 ay idare edip çıkmak istiyorum evden.
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Emlakçı değil de ev sahibiyle görüş. Karşılıklı anlaşarak ayrılabilirsin. Olmazsa da önemli bir neden öne sürmen gerekir. O da olmazsa ilana çıksınlar, ev verilene kadar sen otur. Zaten kiralık ev arayan çoktur. Yeni kiracı bulunursa da anlaşman kolay olur.
Sorunda şu ki ev sahibi evin bütün sorumluluğunu emlakçıya devretmiş bana ev sahibinin numarasını dahi vermiyo adamın sadece ibanı var bende
Evet işte napıcamı şaşırdım oturduğum bina 2 katlı parça parça odalara bölmüşler 10 kişi kalıyor su elektrik ortak sayaç takmışlar kim ne kadar kullandıysa ona göre ev sahibinin ibanına para gönderiliyormuş bana kontratıda vermedi ikemetgah aldırmak istiyorum aldıramıcak gibiyim bu mahkeme de benim için bir sebep olabilirmiş
kendimi savunmam için bir sebep yani adresimi aldıramıyor olmam beni mağdur ediyor haliyle
Tek başına eve çıkmak cesaret ister, bazen de insanı düşünmeden imzaya götürür. Şimdi mesele duygudan çok sözleşme; orada ne yazıyorsa oyun onunla oynanır. Türkiye’de kiracı, makul bildirimle çıkabilir ama ev sahibinin zararını telafi etmesi beklenir. “Mahkemeye veririm” lafı çoğu zaman göz korkutmadır; yine de yeni kiracı bulunana kadar kira talep edilebilir. Orta yolu konuşmak çoğu kapıyı açar.
Cevap
11Cevap
Sözleşme şartlarını detaylı ölü açık vardır belki d e
Normalde çıkman işine gelir ama neden öyle dedi bilmiyorum
Bir arkadaşın olsaydı iyi olurdu ne olur ne olmaz ama yinede senin tercihin
Depozit + emlak+ kira niye çıkmanı istemio mq
Sözleşmeye aykırı davranmış oluyormuşum 1 senelik sözleşme de 6 aydan önce çıkamazmışım
Neden çıktın ailen yokmu
Bence istediğin zaman çıkabilirsin
Neden pişman oldun
ev cok kucuk mecburiyetten tutmuştum daha sonra keşke acele etmeseydim dedim
Olabilir.
Ailen izin verdi mi
İyi ettin
Neden pişman oldun
beraber yasayalim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?