Evimizi yaparken ilk işim ağaç dikmekti ve kendi ellerimle diktiğim mis kokulu limon çamım kökünden devrildi.
Balkonda bakınca huzur bulduğum, dibinde gölgelendiğim, arada okşayıp kokusunu içime çektiğim ağacım artık yok çok üzüldüm lan.

Evimizi yaparken ilk işim ağaç dikmekti ve kendi ellerimle diktiğim mis kokulu limon çamım kökünden devrildi.
Balkonda bakınca huzur bulduğum, dibinde gölgelendiğim, arada okşayıp kokusunu içime çektiğim ağacım artık yok çok üzüldüm lan.

Ben de üzüldüm şu an ağaçlara çok değer veriyorum hayalim evimin önüne ekip dört mevsim altında gölgelenmek, gövdesine sırtımı dayarak kafamı kaldırıp dallarına bakmak meyvesinden yemek ulan çok tatlı. Bu yüzden üzüldüm 😭 bi tane daha ek olur mu
Vay be, çok üzücü bir durum. O ağaçla birlikte büyüyen anılar da gidiyor biraz. Belki yeni bir dikersin, bu sefer biraz daha desteklersin kökünü.
Bu ağaçları da elle sökebiliyorsun kökleri çok zayıf manolyam vardı ilk baş hiç büyümüyordu sonra bir darbe yedi koyundan gövdesi dağıldı birden apartman boyuna çıktı
Bir çok meyve ağacı ve çam diktim. Onların büyümelerini gelişmelerini, meyve vermeleriini görmek harika bir duygu. Yürümeyeceğini bildiğiniz çocuğunuz gibi sanki.
Cevap
5Cevap
Yıllanmış şu çam ağacı dayanamadı son günlerdeki ruh haline , ne kadar güçlü bir hatunum sen düşün 🥲😂
Fidan ekip büyütmedim ancak tohumdan sebze yetiştirdim buda sayılır mı? :)
Bana inanılmaz iyi geldi herkese önerebilirim deneyin denetin 👍 Bir de kendi el emeğinle büyüttüğün bir şeyi yemek kadar nadir güzel şey var hayatımda
Aa harika olur denemiş olabilmen güzel 👍 Bu sene çeşit coğaltıyorum
Ağaçlar dünyanın krallarıdır
Benim de Gül ağacımı kesti lanet bakkalcı bakkalla kavga ettm
Evet kesmiş acımasız katil
Evet çok ağaç diktim çocukluğumdan beri, o yüzden kocaman ağaç olanları ve büyümekte olanları bir arada görebiliyorum
çiftçiyim her sene düzenli bakıyorum ağaçlara. D 2bin tane agacın bakımını suyunu herşeyini yapıyorum
Evet bahçemizdeki çoğu meyve ağaçlarını çocukken diktik babamla ağaçlarla beraber büyüdüm
Yok hayır olmadim
Çok fazla, şu an bakıyorumda hepsini görüyorum, neden devrildi aslında sağlıklı görünüyor, kurtarmaya çalışmadın mı?
Hayır şahit olmadım mallesef..
Hayır olamadım
Olmuştum
Nasıl oldu
Zaten koca ağaç normal şekilde devrilmez anca bir şey olmuş ki devrilme olmuştur ve ayrıca senin dediğin olabilir doğalgaz hattı yüzünden
İşte yavaş yavaş çökmüş hiç mi böyle yana kaymadı o zarf içinde
Ağaç 1 50 sene iyi dayanmış
Maalesef hiç kimse dayanmaz
Hepimiz yaralıyız
İşte bazılarında olmuyor
Olmadım
Hayır olmadım
Olmadım 🙂🥲
Evet
Yok olmadim.
Evet köyde
Üzücü olmuş