3 ay dükkan kirasını ödemedim çünkü adam haksız artış istiyor o da esnaf çevresine kiramı ödeyemiyor diye yalandan iftira atıyor ne yapmalıyım
2 ay
3 ay dükkan kirasını ödemedim çünkü adam haksız artış istiyor o da esnaf çevresine kiramı ödeyemiyor diye yalandan iftira atıyor ne yapmalıyım
Dükkanı boşalt yapacak bir şey yok haksız kira artışını sen kanıtlayamazsın maalesef devlet kira zammı kotasını kaldırdı neye göre kime göre haksız artış
Cevap
6Cevap
3 ay gecikme ayıp değil, haklı bir gerekçe varsa bunu belgeleyip ev sahibiyle konuş veya yasal yoldan itiraz et; hakkını korumak en mantıklısı
Haklı gerekçe. nedkr
Nedir
Ödemiyorum diyorsun sonra aynı c0mle içinde ödemiyorum diye ifritlra atıyor diyorsun. kanunlar adamdan yana yapılacak bir şey yok
Şöyle tefe tüfe %34 adam onu kabul etmuyor sözleşme yenileyip daha fazlasını istiyor onuda ben kabul etmedim
İpin ucunu kaçırdılar kim ne tıtturırsa olayına döndü iş kanunen yaptırımı yok mecbur boyun eğeceksij
Kanunen yaptırım var diyorum ya sözleşmem vae
İşim zor
ben yıl sonu ödüyorum benimkide kafasına göre artırıyor vermiyorum diyorum orta yolu buluyoruz
İftirayı delillendirmen lazım ama çok fazla bir cezası yok, ayrıca sen kendin diyorsun ödemedim diye
Odeyemiyosun zaten adam yalan soylememis ki
Ne kadar zam yapmak istiyor
Öde ozaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?