Üzüntü ve stres anında temizliğe koyuluyor musunuz ben hemen elime süpürge makinesini alıp dökülen tüylerimi temizlemeye başlıyorum 😄

Üzüntü ve stres anında temizliğe koyuluyor musunuz ben hemen elime süpürge makinesini alıp dökülen tüylerimi temizlemeye başlıyorum 😄
Bende de oluyor aslında, özellikle mutfakta kısa bir temizlik faydalı geliyor çünkü elini meşgul edip aklındakileri bir nebze o dağıtıyor. Ama tabii ki sürekli kendini temizliğe vermek de stresin bir uzantısı olabilir, mola vermek de lazım ya.
İyi kafa dağıtıyor
Üzgün veya gergin olduğumda öncr köşeme çekiliyorum iç dünyama dönüp muhasebesini yapıyorum iş yapmaya da isteksiz oluyorum sonra bir toparlanma hâli geliyor canlanıyorum iş yapasım da tutuyor o zaman hızımı alamıyorum.
özellikle üzüldüğümde elimi hiç bir şeye sürmem evi bok götürür takii annem gelip bu evin haliii nediiiiiiiir diyene kadar o zaman üzgünde olsam mecbur yapıyorum
Evet moral bozukluğuna temizlik cok iyi geliyor hele muzik veya dizi eşliğinde😁
Sen bensin 😁👏🏻👏🏻👏🏻
Ooo sinirliyken bulaşıkları makineye koymam elde yıkarım o ara dişlerimi birbirine değdirip ‘onların ben’ diye başlarım 😁😁😁
Bir ara hızımı alamayıp kendimede sövüyorum bu tencereyi neden kullandın diye zaten 😁😁😁
O ara sinirle birde takım olan bir bardağıda kırdım mı o günü efsane ilan ediyorum 😁
Ahahaha aynı şeyi yaşıyoruz 😁
Cevap
7Cevap
Aksine üzülünce salarım temizliği.
İyi değilmiş
vermem.
Seni kedi gidi 😂 ben üzülünce bir şey yapasim gelmez ya. Yemek bile yemeyi unuturum. İştahım gider zaten..
Biz bağışıklık kazandık artık 😄😄😄 Bizi artık kimse üzemez 😁
Ne güzel 🤣
Üzgün olduğumda hiçbir şey yapmam diziye filme sararım..
Bizim nesil hepsi yatarım moduna girmiş 😄
Normali bu değil mi? bişeylerle uğraşmak sorunu çözmeyecek.. Unutmaya da sebep olmayacak.. O yüzden sadece duruyorum
Kafamı boşaltıyor benim genelde 😬
Anladım moralin bozuksa eline ver süpürge tüm ev mis gibi 😂
Tabikide 😄😄😄 camları süper siliyorum boyda uzun 😄
Boyun kaç youtube.com/shorts/SPi45iTRu3Y?si=tzDtJD9nVLNkTugq
Cam silmeyi hiç sevmem... bulürlu kalıyor hep!! Sonrasında temiz perdeleri takayım derken başım dönüyor.. Benim kardeşim uzun o taksın diye sinsice bekliyom
Ahaha 182’yim ya çokta uzun sayılmam kardeşim 192 😁😁😁
1.82 normal türkiye ortalamasının üstü.. Kardeşin için " ooouu yanii işi zor" diyorum. Benim kardeş 1.72 bana göre baya iyi 😃
Boyumdan memnunum ya biraz daha uzun olunca bir yere sığamıyorsun doğru düzgün
Bencede iyi fazla uzun olunca kıyafet ayakkabı her şey sorun olur..
İdeal gibi sanki bu boy
Üzülüp stres olunca ne yapacağımı bilemiyorum
Hayır, temizlik yapıp daha fazla üzülmek istemem xD
evet dolap ıclerını temızlerım dolap duzenını cok severım cunku kafam rahatlıyor
Erkekler kedi gibi tüy mü döküyor😅
O bana özel bir durum 😄
Çok belli ettim sanırım 😄
Benim 😄 O kadar kıllı değilim ama dökülüyor işte ara ara mecbur tek olunca iş bana düşüyor 😅
Bir ara alıcaktım ama kimse memnun değilmiş o yüzden almadım birde baza ayaklarını söktüm bazanın altına girmiyor 😩😩😩
Onunla ben kazak tüylerini alıyordum ya 😅😅😅 onu tüylerime yapamam aşırı kötü hissetim şu an 😂
Bir tane yetmiyor evde 2 tane mi makine çalışıyor 😅 Ben kapıları kapalı tutmayı seven biriyim makine alsam sadece bir odada takılı kalır 😄😄
Oyyy ne tatlıdır şimdi o ağzını yüzünü sıkasım geldi 🥰🥰 bol tüylü ise eve harbiden süpürge şart 😄 senin kedi kedi değil ninja mübarek 😂
Adıda çok fenaymış o kedi herşeyi yapabilir 😂
Daha çok sinirlenince, dip buçak girerim 😅
😄😄😄
Temizlik ve meditasyon
Hayır ben üzülünce ya alışveriş ya uyku ya yemek
Hiç sevmem ev işleri yürüyüş yapmak iyi gelir
Abur cubur şeyler yiyorum
bazen üzülünce temizlik yapıyorum evet
Haha hayır tam tersi 😅
Ahahaha üzüntü bir beni olumlu etkiliyor demekki
Aklıma geldi sadece sordum bir kaç kuzen bende onlarla sohbet ederken aklıma geldi 😬 Beni kolay kolay kimse üzemez 😅😅😅
Bağışıklık kazandım 😄
Bizden uzak olsun üzecek kişiler 😄
Şu an çok kötüyüm zaten
Neyiniz var
Buradan biriyle konuşuyordum benden 11 yaş büyük. Ben 22 yaşındayım o 33. Her gün her gece sabaha kadar konuşuyorduk. Pazar gecesi de sabaha kadar konuştuk. Pazartesi sabahı en son ben yazmıştım o da Pazartesi öğlen siteye girip bir kızın sorusuna cevap yazıp benim mesajıma cevap yazmamıştı ben de sinirlenip silmiştim mesajları. Bugün öğlen aktifti hesabı kapak fotoğrafında da türklükle ilgili bir şey vardı onu kaldırmış bende bir şeylerin son raddesi hep tepkisizlik olur yazısını kapak fotoğrafı yapıp hesabını kapatmış bir anda
12 yıldır burayı kullanan bir abin olarak tavsiyem bu sitedeki erkeklet ile sadece sohbet et gönül ilişkisine girme
Ya ama yemin ederim o çok farklıydı. Her gün her gece sabaha kadar konuşuyorduk. Yaş farkını hissetmiyordum bile. Neden bir anda böyle yaptı sence? Ben yazmadım diye mi?
10 tane kadınla sohbet ediyordu senin sohbetin sarmamıştır
Dm kutusu kapalıydı
boş ver önüne bak yapcak bir şey yok
Yapamıyorum çok bağlanmıştım ağlamadan duramıyorum
Oooo sen kapılmışsın bir kaç güne toparlarsın olay çok sıcak şuanda
Çok kapıldım ömür boyu da hiçbir erkek onun gibi olmaz. Başkasıyla evlensem bile ona giderim
Ooo seninin durum kötü
Kötü tabii ki ne yapacağımı bilmiyorum
Umarım düzelirsin 🙏🏻
Zannetmiyorum ama teşekkürler
Kendine iyi bak 🖐️
Sağol 🙂 bir de son bir şey soracağım. Bir tek benimle takipleşiyordu beni takipten çıkartmış gözüküyor. Hesabı kapatınca böyle gözükür mü yoksa o mu çıkarttı
O seni çıkartmış kapatsada öyle görünmez takipte görünür
O zaman beni çıkartıp hesabı kapattı. O sözü de bana gönderme mi yaptı
Bir fikrim yok ama tek bildiğim seni istemediği
Vermiyorum
Evet
Alışveriş , güzellik
Yok hayır
Evet
Hayır. .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?