E01'de çamaşır makinesi çalışmaz. 10 dakika sonra bir başkası gidip çalıştırıyo ev sahibi onlara söylüyo zaten öşle şapmayarını detaylara girmicem. Neticede çamaşır makinesinde E01 ne demek?
3 ay
E01'de çamaşır makinesi çalışmaz. 10 dakika sonra bir başkası gidip çalıştırıyo ev sahibi onlara söylüyo zaten öşle şapmayarını detaylara girmicem. Neticede çamaşır makinesinde E01 ne demek?
E01 genelde makinenin su alamadığı ya da bir arıza verdiği anlamına gelir. Ama biri sonradan çalıştırabiliyorsa büyük ihtimalle bilinçli olarak kapatıyor ya da vanayı/fişiyle oynuyor.. bu arada uretimindeyim o yüzden cevapladim
İşte bu tahmin ettim cevabın bu olduğunu!. Nasıl düzeltirim
Bilinçli yapıyo zaten elktriğimi suyumu 30 gün!. kesmeleri evime gelmeleri neler yaptı si kurtulamadım!.
Şimdi Makineyi E01 gösterirken önce fişi çekip tekrar tak, su vanalarını kontrol et, filtresini temizle. Eğer hâlâ E01 veriyorsa servis çağırmak en güvenli çözüm.. ondan sonrasi erkek ve usta işi... açılıp yapılması gerekiyor
resmen hayatını kontrol etmeye çalışıyorlar. Böyle durumlarda sakin kalıp kendi alanını korumak en güçlüsü; hak ettiğin huzuru ve kontrolü geri almak senin elinde.. kim bunlar.. ne oluyor
İki yan daireme de apart burası iki adet çirkef kız yerleştirdi!. Evden hiç çıkmayıp beni röntgencilik yapıyorlar!. Aaa şimdi bunu yapıyo şimdi bunu yapıyo diye sürekli bana bağırıyorlar!. Ama onlara ceza yok çok tuhaflar!.
bu gerçekten zor bir durum. Sınırlarını net koymak ve gerekirse apart yönetimi veya resmi yollarla haklarını korumak en güvenli yol. Kendini sürekli strese sokma, hangi şehirdesin?
Kontrolü ele almak nasıl?
Mesela rahatsız edenleri uyarmak, gerekirse apart yönetimi veya yasal yolları kullanmak, kendi zamanını ve huzurunu korumak.. ayni şeyleri cok yasadim, sakin ve bilinçlice hareket etmek en garanti çözüm
Apart yönetimi ev sahibi!. Yapıyo zaten!. Savcılar onlardan taraf bi şey ol maz sav cı lardan!.
Beş mahkeme açtı beşini de kaybetti!. Savcı bana kızdı niye senin suçun yok diye!.
Vay, gerçekten tuhaf ve zor bir durum. Görünüşe bakılırsa resmi yollarla hak aramak çok zor, o yüzden kendi sınırlarını korumak, kayıtlara geçirmek ve mümkünse kendini stresten uzak tutmak en iyisi.. başka bir yere gecme sabsin yokmu... nedir bu uzun zamandır olan süreçte ki mecburiyet
Para beni işlerden attırdı şuana kadar eziyetlerine maruz kalıyım diye!.
Beni semke yayadı başka semte git deme!., Bu semti tercih ediyorum. Katşılaştığım emlakçıların hepsi de asılıyor!.
Artık delille de uğraşmıyorum bu sesepten!. Hepsi satılmış p
İ
S
Lik! Ev sahibini ö*dürmeye teşebsüsten bi savcı bana dava açtı düşün oe bi tane delil yok!.
Merak ettim hangi şehirdesin?
Napacan
Bilinçaltı mesaj gönderme be sana iade hoş t senin duan sana!. Sana onu sormadım!. Banane arkadaşından!.
Ne diyorsun anlamıyorum.. neden sordugumu soyledim, bu kadar.. anladığım kadarıyla sorununu çözmek için cevap verdim
tamam
👍👍
Cevap
4Cevap
Ön Alt kısmındaki gideri aç içini boşalt. bir şey sıkışmış olabilir
Elektrik çarpmaz demi?
Fişini çekersen çarpmaz
Kapı kilit arızası, japak kapanmıyor gözüküyor, muhtemelen kötü niyetliyse bşr anahtar bağlamıştır dışardan ınu kapatıp çalıştırıyordur.
Kapağı tam kapanmıyor arıza bu
Arıza değil biyinçli yapıyo 10 dakika sonra başkası çalıştırıyo her defasında
Markası ne
Vestel
Eğer sorun kapak değilse aşağada yazıldığı gibi makinenin su alma hortumu hangi musluğa bağlı ise onu açmak lazım su almasın diye kapıyorlardır
Marka model nedir
Vestel
Çamaşır makinesi kapağı tam kapanmıyor
O ne demekmiş kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?