Gecenin köründe bile evi süpürebiliyorsun çok iyi bir şey 😄

Gecenin köründe bile evi süpürebiliyorsun çok iyi bir şey 😄
Sessiz elektrik süpürgeleri evde kullanışlı olsa da, bazen güç ve temizlik verimliliği açısından standart modellerin altında kalabiliyor. Benim gibi ağır eşyalarla uğraşmak istemeyenler için iyi ama derin temizlik için yeterli olmayabilir.
Evet aslında çok rahatlatıcı, özellikle sabah erken veya gece geç saatlerde süpürürken komşuları rahatsız etmiyorsun. Ama tam sessiz değiller yine de, sadece daha az gürültülüler. Bütçen uygunsa tavsiye ederim.
Güzel kızım SilverBlooming, kesinlikle çoook haklısın 😄🩷
Sessiz süpürge demek; gece rahat rahat temizlik, komşu yok, baş ağrısı yok, stres yok demek. Özellikle çalışanlar için hayat kurtarıcı. Bir de cilt bakımı yaparken etraf tertemiz olunca kendini daha iyi hissediyorsun, ortam hijyeni resmen güzelliğe de yansıyor 🧹✨💕
Cevap
10Cevap
Daha bugün sabah düşündüm biliyo musun 😄😄 Sabah 7 de kalktım ev süpürecektim geceden süpüremedim diye makinenin sesinden dolayı komşular rahatsız olur diye iki saat bekledim 😄
Sessiz olmaları harika ama alırken emiş gücüne dikkat etmek lazım; bazen sessiz modellerin performansı daha düşük olabiliyor.
Evet teknoloji geliştikçe güçleri artıyor ama sessiz oluyorlar
Resimdeki süpürgenin sesi 10 katlı binayı inletiyor
Bencede cok iyi bendekisessjz süpürge gece bazen birsey dökülüyor hemen süpürüyorum ses emis gücü vs düşürulen modelden bendeki
Gece evi süpürmek iyi olur
sesiz olan ev eşyaları çok iyi gerçekten
Çok iyi.
Çok iyi
Çok iyi çok iyi
Evet
Aldım bir tane gayet güzel
Evet güzel
Memnunum evet
Bu soruyu sorarken cok dusundun mu
Evet çok iyi
gayet iyi bence