İlk başlarda hep kabul ettim ama artık yeter her hafta arıyor sürekli eve müşteri getiriyor eve bakılacak diye ev arıyorum zaten çıkacağım evden ama apar topar oldu işte daha 1 ay oldu evi satacağım diyeli😔
3 ay
İlk başlarda hep kabul ettim ama artık yeter her hafta arıyor sürekli eve müşteri getiriyor eve bakılacak diye ev arıyorum zaten çıkacağım evden ama apar topar oldu işte daha 1 ay oldu evi satacağım diyeli😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hayır kabul etme müsait değilim de Allah bildiği gibi yapsın öylelerini sanki padişah benim diyorlar iyi ki bşr evleri var
Bende çok çektim eski ev sahibinden adam dini imanı para olmuş yurt dışında yaşıyor
Evet maalesef yani alırım eve baksınlar ama surekli sürekli olmazki çıkacağım zaten bekleseler 1 ay
yok nerde beklicekler dünyaları ben yaptım diyorlar
😊 keşke biraz daha anlayışlı olsalar iste
nerde anlayış yanlarından bile geçmiyor sonradan görmeler Allah kimseyi sonradan görme yapmasın vicdan merhamet versin
Amin çok haklısınız
çok şükür iş arkadaşımın evini tuttum rahatım ama 2027de çıkacağım kendisi memur benim gibi başja yere çıktı tayini 1.5 yıl oldu 1.5 yılı kaldı
Bende ogrenciyim iste çalışıyorum kira için ama ucuz ev bulmak zorlaşıyor git gide her şey çok pahalı maalesef 20 bin en azı
çok haklısınız
Bende tokiye başvurdum bakalım inş çıkar şu kiradan kurtulmak istiyorum
Ins cikar size ben kiradan devam😊
Bende öğrenciykrn kirada kaldım 😊
Kira rahat oluyor ya yurttan guzel bence biraz zor oluyor çalışmak ama iyi
ewet
ne okuyorsunuz bölüm
Ebelik okuyorum
sağlıkçısın benim gibi
Sizde mi saglikcisiniz
sağlıkçıydım uzun hikaye
değiştirdim ğnvanımı
Kabul etme müsait değilim ya da evde değilim diyebilirsin
Müsait değilim de eve alma
Kapıya geliyorlar mecbur aliyorum
Sürekli ve habersiz geliyorlarsa almama hakkin var
Haber veriyorlar ama biktim mesela dün haber verdiler aradilar bugün direk geldiler ama bıktım yani 😞
Karşı tarafa bunu belli etmezsen hep gelirler
Adamlar agresif olmasın diye alltan alıyorum napayim iste
Tek olma evde yanında tanığın biri olsun
Hep yanımda olamıyorlar maalesef öğrenciyim
Sacmalamis
Maalesef
Böyle ev sahiplerini insan ıslak sopayla dövecek
Habersiz gelemez
Haber veriyor ama çok oldu yani sürekli müşteri getirilmez ki müsait olmuyorum evde
Diyelim ev bugün satıldı
Sen kaç gün içinde çıkıcan o evden
En geç 1 ay içinde cikarim İnsallah
Eşine söyle
Evli degilim
Düzgünce konuşmadın mı