Ev & Yaşam Yastığa kafanı koyduğunda göz kırpma sesini sende duyuyor musun? DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Yastığa kafanı koyduğunda göz kırpma sesini sen de duyuyor musun? 🙃 Yastığa kafanı koyduğunda göz kırpma sesini sende duyuyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. duyarım evet 1 0 Yorumla
Kızçekadck Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Bende göz yaşı ayıkıyor ağlamıyorum ama kendiliğinden göz yaşı akıyor 1 0 Yorumla
Andrews_Garden Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Öyle yorgun oluyorum ki hiç bir ses duymuyorum inan 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Kalp atışımdan tut Zihnimden geçen sese kadar duyuyorum 1 0 Yorumla
Leviathan_S Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Hiç duymuyoeumki , kafamı koyduğum an bir şki hayal kurar sonrada uyurum 1 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 4 ay Son 7 yıldır kulak çınlamasından başka bir şey duymuyorum 1 0 Yorumla
aquarius99 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Kirpiklerin yastığa değme sesini mi diyorsun 1 2 Yorumla DİYKAT 4 ay Hıhıı Yorumla aquarius99 4 ay Çok komik yaa 🤣 Yorumla
stellahoney Takip Et Xper 4 Yaş: 20 4 ay Göz kırpma değilde kalbimin atışını duyup uyuyamadığım çok oluyor 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Değişik sesler çıkıyor 1 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Bir çıt duyulur 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Çoğunlukla evet duyuyorum 1 0 Yorumla
İsimsizkullanıxcı Takip Et Xper 3 Yaş: 22 4 ay Kulağımdaki nabzı sesini duymak çıldırtıyor 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Nadiren 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
duyarım evet
Bende göz yaşı ayıkıyor ağlamıyorum ama kendiliğinden göz yaşı akıyor
Öyle yorgun oluyorum ki hiç bir ses duymuyorum inan
Kalp atışımdan tut Zihnimden geçen sese kadar duyuyorum
Hiç duymuyoeumki , kafamı koyduğum an bir şki hayal kurar sonrada uyurum
Son 7 yıldır kulak çınlamasından başka bir şey duymuyorum
Kirpiklerin yastığa değme sesini mi diyorsun
Hıhıı
Çok komik yaa 🤣