iyi yapmışsınız ben de garanticiyimdir aslında hevesinizi kırmayayım. Ama böyle her an sıcak suya ulaşılamayan çay servisi olmayan ve ara ara içecek kişi için elzem bir şey Nisa Hanım.
Evet evet öyle bir yerde çalışıyorum mola haricinde çay alabilecek vakit olmuyor bende öğle yemeğinde hazırlayıp akşama kadar çayı içeyim diye düşündüm
Hadi bakalım güzel güzel kullanırsınız umarım dediğim gibi bu markayla da alakalı değil ben zamanında temudan almıştım bir ürün mesela harika bir şey şu an içinde kahvem alalı 1 saat oldu ama hala çok sıcak
Doğruduır ben çok yermos kulladım açmadığın süre uzun süre sıcak tutuyor. Temros amaç zaten bir yere gideken sıcak su götürmek. açtıktan sonra hızloca tüketmek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
iyidir evet
Ne gerek var o kadar para vermeye, benim dolapta kullanılmayan 8-10 tane vardı deseydin verirdim iki üç tanesini
8 saat abartı bence ama fiyat pahalı amazonda kampanyalar oluyor keşke ordan alsaymışsınız ama rengi çok hoşmuş tam kadın işi güle güle kullanın
Benim iş akşam 10 da bitiyor ya öğlen 1 den akşama kadar işteyim bu beyaz rengini değil de pembe rengini aldım
Amazona güvenmediğim için mağazaya gidip kendim alayım dedim
iyi yapmışsınız ben de garanticiyimdir aslında hevesinizi kırmayayım. Ama böyle her an sıcak suya ulaşılamayan çay servisi olmayan ve ara ara içecek kişi için elzem bir şey Nisa Hanım.
ama modelden modele göre de değişen bir şey bazısının contasında sorunda çıkabiliyor kapak tam oturmuyor akıtma yapıyor gibi olabiliyor
Evet evet öyle bir yerde çalışıyorum mola haricinde çay alabilecek vakit olmuyor bende öğle yemeğinde hazırlayıp akşama kadar çayı içeyim diye düşündüm
Ama inşallah iyi çıkar bu model de iade etmek zorunda kalmam
Hadi bakalım güzel güzel kullanırsınız umarım dediğim gibi bu markayla da alakalı değil ben zamanında temudan almıştım bir ürün mesela harika bir şey şu an içinde kahvem alalı 1 saat oldu ama hala çok sıcak
Markası ne peki
markası bile yok üstünde çay kahve yazıyor :D
Bende başka Bi marka almıştım 3 saatte buz gibi oluyordu 450 tl di fiyatı baktım böyle olmayacak kıydım paraya 😄
süresini arttırmak istiyorsan önce sıcak suyla çalkala onu dök çayını kahveni sonra koy biliyorsundur zaten
Yok bilmiyordum direkt demlikte demlediğimi termosa dolduruyordum
iyi öğrenmiş oldunuz ne mutlu bana o zaman :D
Ama kapak açılınca soğumaya başlaması üzdü😄
evet ısı kaybı olur fizik gereği sıcak hava yükseldiği için maalesef öyle oluyor
ama sizin modelde içme deliği yok mu kapağa doldurup mu içiliyor
Küçük Bi kapağı var onu açıyorsun
aman iyi bari :D
ben kullanıyorum kapak açmayınca uzun süre sıcak ama ilk kapak acıldıktan snra sopuma başlıyır
Ne kadar sürede soğuyor
şöyle tarif edeyim kahve yaptım 4 saat sonra actık sıcaktı ama açtıktan sonra hızlıoca soğuma başlıyor 1 saat içind eılık oluyır
ilk hava aldıktan sonra hızlı soğuyor
şu an boşa para vermişim gibi hissettim😄
maalesef tüm termoslar ben kamp giderken su kouyıruym 4-5 saat sıcak ama kamp yerimde acınca gidiyor. maalesef fizşik kanunları her yerde geciyor
Bazı termoslar vardı 12 saat sıcak tuttuğu yazıyordu
Doğruduır ben çok yermos kulladım açmadığın süre uzun süre sıcak tutuyor. Temros amaç zaten bir yere gideken sıcak su götürmek. açtıktan sonra hızloca tüketmek
Ben bu termosları çok beğenmiyorum bende de var bunun benzeri
Stanley her zaman iyidir. Birde siyesinden ömür boyu garanti yaptır
Üfff O ne para altın kaplama sanki
Tutuyor
Orijinalse iyi
İyidir kankam yeşili amazonda bi ara uygundu
Daha ucuza var nette
İnternetten gelene kadar 3 gün geçer 😄
3 gun icme sanki acil kahve icecen
Fiyat performans ürünü.
Degil