Kendim yapıyorum fakat arada çok nadiren de olsa zorlanıyorum karnım büyüdüğü için eğilmek vs zor oluyor eşim işte çalışıyor ve işi ne çok rahat ne de çok zor fakat yemek hazırladıktan sonra sofrayı falan kaldırmak çok zor oluyor çünkü yerde oturup yiyoruz eğilirken canım yanıyor midem yanıyor eşimden bulaşıkları falan yıkamasını istemem ayıp olur mu çünkü bazen hakikaten zor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır bu çocuk sadece senin çocuğun değil kaçıncı aydasin bilmiyorum ama çok yorulunca karnın sertleşebiliyor. Ve çocuk içinde çok yorulmaman lazım. Eşinden yardım iste yerde yemek bu kadar yoruyorsa tepsiyi bir sehpaya koyup yiyin. Şimdiden eşini yardım etmeye alıştır çocuk doğduktan sonra da her şeyin önüne hazır gelmesine alısmasın. Çünkü her çocuk aynı olmamakla birlikte bazı zamanlarda hangi günde olduğunu bile bilmiyorsun yorgunluktan. Ev içindeki sorumluluklari paylaşmaya şimdi başlarsan o da alışır eşyaların yerini bilsin. Senin kalmadığın sabahlar ve yemeğin yetişmediği akşamlar olacak. İnşallah sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Birbirinize destek olmak eşliğin şanındandırn
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
4 ayEv işi ne? Onun donu, onun yemeği, onun dağınıklığının da dahil olduğu işlerden mi bahsediyoruz 😄😄 yok anam isteme yardım falan ne haddine, koca göbeğinle her işe koş kocanın ayağını falan da yıka hatta evin reisi (!) olduğunu unutmasın paşacık bu arada 🥰
50 Yorumla
4 ayYok ya niye ayıp olsun
Hamilelik zor bir süreç
Eşinin bunu sen demeden düşünmesi lazım hatta
Karnında taşıdığın ikinizin bebeği
İyi seven değer veren erkek yardım eder
Bunu söylemekten çekinmeye çünkü en doğal hakkın
20 Yorumla
4 ayAyıp mı? Evlenirken sahip mi aldın yoksa hayat ortağı mı? Hamile kadına eşi yardım etmeyecek de komşusu Mehmet Bey mi yardım edecek. Hamile kadına eşi her konuda yardım etmelidir her konuda. Sadece hamile olması da değil, hayat ortağım dediğiniz insanın sizin hayatınızdaki bütün yükün yarısını alması gerekir. Aksi halde niye evlenelim ki? Erkekler cariye, kadınlar da bodyguard alırdı evine.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
83Cevap
Hayır olmaz aynı evdesiniz bir hayatı paylasıyorsunuz tabikide yardımcı olucak olması gereken bu zaten
30 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 824 cevap paylaştı.
u 4 ayHayır neden ayıp olsun yardım etsin elinemi yapışacak
10 Yorumla - Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u 4 ayne ayıp olacak eşek değilse kendisi kalkar yardım eder zaten.
230 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayCidden hayret ediyorum böyle soru soranlara... Kocandan korkup, ne tepki vereceğini bilmediğinden bize soruyorsun değil mi. Kocana sorsana. Kocacım karnım ağrıyor yapar mısın desene. En fazla hayır der. Napcak bosiycak mi seni. Bize ne soruyon sanki kocanı taniyoz. Ben kendi adıma söylüyim. Ben böyle bir durumda olsaydım eşim bana deseydi yardim et. Ederdim. Edemiyeceksem de sonra hallederim derdim napcam kızacak halim yok ya karı koca arasındaki iletişimi nerden bilelim. Ne ayıp olcak ayıp yatakta olur 😅😄 kocamdan yardım istesem ayıp olur mu olur. Yardim da isteme hamile halinle. Laf olsun diye mi soruyon amacın ne anlamadim.
11 Yorumla
Cevap sahibi4 aySoru başlığına bakıyorum. Sonra açıklamaya bakıyorum. En son da ki cümleye bakıyorum. Açıklamaya yazsaydın. Kocamdan bulaşık yikamasini istesem ayıp olur mu diye soraydin. Daha açık olurdu.
Goethe der ki" her şeyi yapıp ettikten sonra bana gelmeyin" Hatalı olan sensin bunları düşündürecek biriyle evlenmişsin. İkinizin çocuğu ve en ağır sorumluluğu sen almışsın başında pervane olması lazım. Çocuk doğduktan sonra o açığı iyi kapatmalı. Doğmadan önce de yükünü hafifletmeli.
10 YorumlaEv & Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Kesinlikle ayıp değil, özellikle hamileyken bunu istemen çok normal ve haklı bir durum. Karnın büyüdükçe bazı işler gerçekten zorlaşıyor, eğilmek ve kaldırmak ağrı ve rahatsızlık verebilir. Eşine “bana biraz yardım edebilir misin?” demek, birlikte yaşamın ve paylaşımın doğal bir parçası, utanacak bir şey yok. Hem senin sağlığın hem de rahatın önemli, ufak bir destek istemek tamamen normal ve haklı.
00 Yorumla
4 aySenin gibi kadınları var ya ben bayılıyorum biliyor musun Hani neden böyle bilmiyorum da ya bir kadın hamileyim falan dediği zaman var ya düşünsene erkeğin koynuna girmiş isteğini karşılamış ve hamile kalmış ve şu an çocuğunu taşıyor düşünsene Yani çoğu kadını yapamadığını yapan bir şey biliyor musun bu senin önünde eğiliyorum Canımsın sen benim Ha Burada da kardeşim olarak söylüyorum
01 YorumlaSen bir odunla evlenmişsin. Senin istemeni bırak, sana "dur. Ben yaparım." demesi gerekir. Yemekten tut, temizliğe kadar, sana iş yaptırmamalı. Bunları düşünmesi gerekir.
45 Yorumla
Soran4 ayherkes benzer yorumlar yazmış galiba bi ben safım eşime üzülüyorum işe gidip geliyor nasıl isteyim diye fakat eşim bazen alışveriş için veya aciliyet için cebime harçlık bile vermiyor bişey iste alırım diyor bu huyu beni daha gıcık ediyor
- 4 ay
Dedim ya, sen bir odunla evlenmişsin. Ben de çalışıyorum. Ama eşim hamileyken kimyasallar zarar vermesin diye temizlik yaptım. Koku midesini bulandırdığı için 6 ay balkonda yemek pişirdim. "bir şey iste. Ben alırım." demesi de çok saçma. Belki sen alışveriş yapmak istiyorsun. Neden bunu engelliyor ki? Bu bir çeşit stres atma yöntemidir.
Gizli Üye(36-45)4 ayYok artık çalışsada karnın büyümüş eğilmene nasıl müsade ediyor pes. Tabiki yardım etmeli. Lütfen kızlar evleneceğiniz adamları iyi seçin, bunu senin söylemene gerek yok onun düşünmesi lazım. Eğilerek yapılan işleri sana yaptırmaması lazım ya da evde başka birinin de olması lazım annen gibi.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKendi akıl etmeli hadi o etmedi sen söyle utanılacak ne var
Ben çalışmıyorum çocuğum da yok eşim 13 saat çalışıyor üstüne gelince her yeri o süpürür ben sevmiyorum diye kiyafetleri makinaya atiysam sermek istemiyorum sen serer misin diyorum yorgun olmasina rağmen seriyor ve ben yatıyorum tüm gün ama canım istemediginde yapmiyorum o yapiyor ki olmasi gereken de bu10 YorumlaAyıp değil cam, kapı yeri gelir süpürme silme de yapabilir. Yemegi de sen yaparsın hayatı paylaşmak bu çocuk ikinizinde aslında talep edilmeden yapılmalı ama erkekler yetişme tarzınsan. dolayi dusunemiyor maalesef (istisnalar hariç)
20 Yorumla
4 ayHa, istiyosun yani?
(Awq, benim adım çıkmış narsiste)
Çocuk yokken, eşim hamileyken, lohusayken, halihazırda 6 yaşındayken, ben yeri geldi ZORLA aldım bazı işleri eşimden..
Gocalarıız evlenip evlenip salıyo sizi buraya 👹
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayHayır ayıp olunacak bir durum yok hamile olmasaydında yardım etmeli ev işleri paylaşarak yapılmalı sen yemek yapıp sofrayı kurduysan eşinde sofrayı toplayıp bulaşıkları yıkayacak eğer ev işlerinin hiç birini yapmam diyorsa o zaman bir işe daha girecek 2 tane işte çalışacak kimsenin hizmetçisi değiliz
00 Yorumla
4 ayNasıl biriyle evlendiğine bağlı. Şöyle düşün, o sakatlansa sen yardım edebileceğin noktalarda ona yardım etmez miydin? Aksine bunu istemesi bile gerekmeden ihtiyacı olduğunu fark edip ona yardım etmeye başlardın, olması gereken bu çünkü.
10 Yorumla
4 ayBunu o düşünemiyordu. Eşine yardım etmek çok güzel bir duygu bence yaşamadık ama çoğu kişi bunu beceremiyorsa Rabbim sabır versin anlayış ve nezaket yok onda
20 YorumlaBazen erkekler bazı durumları farkedemez aslında yapma potansıyelı olan erkek için yerınde zamanında durumu anlatırsanı bence yapar sadece nasıl düzgün anlatırım be kafasında yer eder ve benı anlar
00 Yorumla
4 ayDüşünceli bir eş zaten yardım istemeni beklemeden yardımcı olmalıdır. Sofradan 3-5 tabak kaldırıp yıkamakla el aşınmaz. Eşinin karakterini sen bilirsin yardım isteyeceğin zaman nasıl bir tepki vereceğini en iyi sen bilirsin.
00 Yorumla
4 aykız olur mu hiç tabiki söylemekten çekinme yapıcak kocan sonuçta o yardım etmicekte kim edicek her şeyi iste ayıp olmaz canım benim🥰😘yarın çocuğu doğucak çocuğuyla da ilgilenicek baba sonuçta sen taşıyorsun bebeğinizi mecbur yardım edicek
00 YorumlaBence ilk iş olarak bir yemek masası alın.
Ayrıca o senin eşin her konuda yardım isteyebilirsin.
Ama yemek masası eğilip kalkma ihtiyacını ortadan kaldıracağa için seni önemli ölçüde rahatlatır.
00 YorumlaIste tabi, onunda evi ayrica çocuğunu taşıyorsun. Her türlü destek olmalı sana. Sadece hamilelikde değil lohusalikta da kendine dikkat et mutlaka. Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin evladını. 🌸
00 Yorumla
4 ay2 çocuklu bir anne olarak söylüyorum. Acıma bacım karnın ağrıyor mu abart otur ağla canım yanıyor de. şu an yaptirabildigin kadar yaptır hamilesin nazın geçer. şu an nazlanmazsan ileride der ki aman benim karım her şeyin üstesinden gelir bana ihtiyacı yok. Erkeğine acıma o çocuğu tek başına yapmadın 💕 şimdi dediklerim saçma veya abartı gelebilir ama ileride kesinlikle anlarsın ♥️ kendine ve yavruna dikkat et bol bol uyu ♥️
10 YorumlaEvet ayıp olur ama senin ayıbın olmaz. Kocan sen hamileyken senin söylemene gerek kalmadan ev işlerine el atmalı, eğer bunu sen söylemeden yapmıyorsa büyük ayıp olur, hatta büyük karaktersizlik olur.
10 YorumlaYo neden ayıp olsun, tabi ki eşinden isteyebilirsin. Üstelik sen hamilesin diye eşin bazı şeyleri düşünmesi lazım sana destek olsun. Çekinmeden nazikçe dile getir.
10 YorumlaKız ne ayıbı mantıklı düşün şurda ikiniz birlikte yaptınız çocuğu ve 9ay sen taşıyacaksın bu çocuğu sırf o çalışıyo diye kendine eziyet mi edeceksin s! kmeyi biliyorsa yardım etmeyi de bilecek
10 Yorumla
4 ayAğır fiziki işler haricinde ev işleri yapman da hiçbir sorun olmaz. Süreç kısa vadeli. Eş ağır fiziki şartlarda çalışıyor ise beklentiye girmen hem onu hem seni üzer
10 Yorumla
4 aybenim eşim hamile olsa bunları o söylemeden yaparım
40 Yorumla
4 ayNe ayıbı be saçmalama bi ömrü paylaşmak için evlenmediniz mi siz zorlaniyosan tabiki yardım isticeksin ki o da şu an hamilelik olduğu için hariç yardımına ihtiyaç duyduğunda söylemeli
00 Yorumla
4 aySizin istemeniz gerekmiyor ki bunu , onun zaten bunu düşünüp yardım etmesi gerekiyor. 👍 olması gereken bu çünkü..
05 Yorumla
Soran4 ayÖyle olmuyor bir sofrayı seriyor tabağı çanağı dizip toplayan benim ve zorluktan midem afedersiniz ağzıma geliyor beş dk diyip duruyor yardım edeceğim diye sonra o sofra bezi saatlerce yerde kalınca bereket gidiyor
- 4 ay
O, beş dakika da naapıyo peki? Böyle saçmalık mı olurmuş? Sık sık ikaz edin. Siz ikaz etmedikçe o da yapmaz yardim etmez asla. Demek ki eşinizi itelememiş gerekiyor devamlı. Hiç çekinmeyin bence , devamlı itekleyin. Hep kazanırsınız o zaman..👍
Soran4 ayMaalesef ki annesi bir şey öğretmemiş Türk değil zaten yabancı o kültür çakışmasıyla da sizin anlayacağınız durum böyle ailem de burada olmadığı için lohusalık’ta yanımda olmasını istiyorum annesi bana diyor ki burada böyle değil diyor burada herkes kendi işini kendi yapar diyor yani lohusa halimle beni çocukla başbaşa bırakıyorlar Eşime işten iki hafta izin almasını söylediğimde böyle bir cevap almıştım
- 4 ay
Bu nasıl bir yabancı kültürü? İlk defa duydum bunu. Böyle bir şeye asla müsafe etmeyin zaten. Bende yabancıyım bizde böyle değil deyin. Hatta hatta bunun üzerine aksine daha fazla yorun onu , sonuna kadar haklısınız çünkü siz.. 👍
- 4 ay
Hangi ülkeden sorması ayıp olacak belki?
Gizli Üye(25-29)4 aySenin söylemen değilde zaten kendi içinden gelip yapması lazım. İlerleyen aylarda çorap giymek ayakkabı giymek ne bilim eğilip bişey almak bile zorlaşıyo. Bunu kendi düşünmesi gerek
30 YorumlaNeden ayıp olsun ki etmesi de gerekir zaten iki canlısın sen sonuçta yorulursun yetemeyeceğin şeyler olur bunu istemek en doğal hakkın
10 Yorumla
4 ayİyide neeen ayıp olsun bu zaten yapılması gereken şey zaten hamilelik sürecinin birlik beraberlik içerisinde güzelce taamamlanması lazım
10 YorumlaAaaa cok ayip. Hodugun teki ile evlenmişsin sen demeden zerre birseyi algilayamiyor sende kalkmış birsey isteyeceksin o halde ayip cidden
10 YorumlaYa gerçekten saçmalama iste tabi ki ne ayını ya ayıp olduğunu da söylerse yanlış evlilik yapmışsın
12 Yorumla
Soran4 ayUtanıyorum bazen işten gelip bana yardım etmesi vs
4 ayİstemene bile gerek yok aslında kalkıp kendi yapması lazım
11 Yorumla
Soran4 ayMaalesef öyle düşünmüyor
4 ayBence bir zahmet yapsın ya iyi bir eş iyi bir baba bu şekilde mi olacak yoksa
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBen hamile olmadığım halde işten geldiktwn sonra o topluyo etrafı ben çalışmıyorum da evde keyfine bak diyo canım yemek yapmak istemeyince dışardan söylüyoruz bence eşler birbirine destek olmalı yük değil hamilelikte de onun yapması lazım utanma söyle
20 Yorumla
4 ayHamile bir kadınada bi zahmet yardım etsin.
O kadar da vurdum duymazlık olmaz !
Senden bir parça ve ortak bir can taşıyor.
20 Yorumla
s 4 aySen istemeden yardım etmeli zaten, etmiyorsa sorun vardır asıl
20 Yorumla
4 ayAaaah ahhhhhh onun sana sen istemeden yardım etmesi gerekiyor zaten. Nefret ediyorum erkeklerden.
20 Yorumla
4 ayHayır ayıp değil, sen hamilesin ikinizin bebeği o ve ikinizde bir şeylere göğüs germelisiniz. Hatta yapması gerek zaten düşünceli olması gerek
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
4 ayAyıp olmaz normalde de yardım etmeli zaten ufak tefek şeyler olsa da olmuyorsa sana yardımcı almalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayHamilesin abla istemen gayet normal saçmalama deki köle bulaşıkları yıka 😀😀😀😀hamileyim burada ben sen mi dogurcan ben burada hamileyim alooooo karnımda bebek var . Bebek mi yapsın lan 😀alooooo kendine gel köle diyip bagır 😀😀😀
04 Yorumla
Cevap sahibi4 ayŞey isteyebilirsin. Canım orangutan ormanından çilek istiyor 😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Cevap sahibi4 aySen hamilesin kendine gel, olmayan , mümkün olmayan şeyler iste 😀😀
Muz ormanından armut iste
Cevap sahibi4 ayYagmur ormanından erik toplasın getirsin. 😀😀😀sen hamilesin isteklerin daga ulaşmak zorunda
Cevap sahibi4 ayKöle çamaşırları topla ben hamileyim diyip bagır 😀😀
4 aySenin çok zorlanman normal sen istemeden esinin sana yardımcı olması gerekiyo zaten kacıncı aydasın nekadar bir zaman var doğuma peki
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. Hamileyken kocandan yardım istemen, iş buyurman çok ayıp çünkü bunu düşüncesiz kocanın akıl edip zaten yapıyor olması lazımdı.
00 YorumlaAyıp olacaksa olabilir bence ne olacaksa olsun o senin kocan neden çekiniyorsun bu kadar rahat ol ona karşı
00 YorumlaSadece başlığı okudum ve daha fazla okumadım o ne demek öyle ayıp olur mu sen herhalde bu çocuğu başkasından yaptın gibi konuşuyorsun tabi sana yardım edecek tercih değil mecburu
10 Yorumla
4 ayAyıp olmaz anlayış gösterir evlat bu sonuçta Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah analı babalı büyütsün
00 Yorumla
4 ayNiye ayıp olsun çocuğu babanın evinden mi getirdin? Hamallık yapmıyorsa eğer yardım etsin bir zahmet
00 Yorumla
4 ayTabii ki de hayır, çocuğu tek başına yapmadın ki, bi zahmet o da bi el atsın ev işlerine.
10 YorumlaNormalde eşinin sen söylemeden yapması lazım ama biraz kalas galiba.
11 YorumlaEvet sizin bunu istemeniz büyük ayıp çünkü eşiniz siz istemeden yapması gerekir
10 Yorumla
4 ayYoo hakkın iste tabi, tek başına yapmadın o çocuğu
00 YorumlaNeden ayıp olsun ya onun çocuğunu taşıyorsun sonuçta
00 YorumlaAllah'ını seviyorsun nesi ayıp ki yardım isyemesinin
00 YorumlaBu süreçte destek olmak eş olmanın gereği bence
00 Yorumla
4 ayYani sen söylemeden anlamıyor mu yardım edip etmemesini
00 YorumlaSenin ondan yardım istemeden onun yapması gerekiyor zaten. Bu kadar düşüncesiz mi hakikaten
00 YorumlaHayat müşterek, neden ayıp olsun ki yardımcı olmalı tabiki.
00 Yorumla
4 ayAyıp olur bence bunu sen istemeden yapmalı odun herif
00 YorumlaAsla bilakis senin demeden onun yardım etmesi gerek hamilesin can taşıyorsun dikkat etmen gerek
00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Hamilelikte kocamdan ev işlerine yardım etmesini istemem ayıp olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler