Sevgilim neden beni temizlik takıntım yüzünden terk etti? Arkasında başka bir neden mi vardı?

Yedi sene önce yurt dışında bir sevgilim olmuştu, Aramız çok iyiydi birlikte gülüp eğlenirdik, dışarı çıkardık, evde takılırdık her şey çok tatlı ilerlerken erkek arkadaşım aniden aniden gıcık olmaya başladı. ben çok temiz bir insanımdır günde iki kere duş alırım hiç aksatmam aynı saatlerde yaparım, Evimi günde 3-4 kere elektrikli süpürgeyle temizlerim, Vileda ile yerleri silerim, toz alırım, heryeri silip temizlerim toz görünce rahatsız olurum oturamam, erkek arkadaşım ilk başta bunu seviyordu her zaman sabun kokmama bayılırdı sürekli beni koklamaya çalışırdı bazen onu bile temizlerdim, ayaklarını pis görünce dayanamayıp yıkardım o kadar temizdim. Sonra aniden İlişkimizin 6. Senesinin sonlarına doğru temizliğimden rahatsız olmaya başladı, duş alınca kızardı, aradığında evimi temizlediğimi söyleyince yeter artık temizleme hiç biryeri bırak pis kalsın derdi. İlgisiz biri değildim onunla da çok ilgilenirdim gerektiğinde temizlik saatlerimi onun için çoğunlukla aksatırdım ama bana çok sinirlenmeye başlamıştı. Eve geldiğinde etrafı dağıtırdı temiz görmek istemiyorum derdi, psikolojik bir sıkıntın mı var diye sorduğumda ağlardı, sinirlenip bana vurduğu bile olurdu, neyseki vurma hakkında hiçbir sıkıntım yok, keyfi vurmasını bile seviyorum ama onu böyle sinirli görmekten içten içe rahatsız oluyordum, sonra aniden beni bıraktı hiçbir şey söylemeden, Ayrılalım dedi gitti yani bende hala neden olduğunu bilmiyorum. temiz olduğum için benden ayrıldığını düşünüyorum ama arkasında başka bir sebep olabilir mi diye çok merak ediyorum ve vicdan azabı da duyuyorum çünkü çok nazik ve tatlı biriydi... Sizce neden ayrıldı?

Sevgilim neden beni temizlik takıntım yüzünden terk etti? Arkasında başka bir neden mi vardı?