sevgilimle atıştık beni engelledi. izinde şu an. iznin bitmeden görüşelimmi dedim normal mesajdan cevap vermedi
baya ayrıldık mı? sadece wp engeli var arama engeli yok
sevgilimle atıştık beni engelledi. izinde şu an. iznin bitmeden görüşelimmi dedim normal mesajdan cevap vermedi
baya ayrıldık mı? sadece wp engeli var arama engeli yok
Selamlar,
Bu durumu en iyi erkek arkadaşım bilir. Tabii ki ayrılıp ayrılmadığınızı en azından sana bir şekilde iletmesi gerekiyor. Sen de ona göre hayatına yön verip kafandaki soru işaretlerinden kurtulabilirsin. Eğer mesajların engellediyse sen de onu arayıp ilişkinin durumu ile alakalı bilgi almanda fayda var.
merhaba kendisini tam olarak bu durumdan kurtulmak için aradım , biraz ısrarla aramış olucam ki bana çok kızdı. Bu sefer de hastamısım kızım neden üstüste ararsın ki? oldu. Nolcak bende bilmiyorum. Herhalde ayrıldı kendisi bilir
Tartışma konusu nedir belirtmemişsin fakat ani sinirle yapılan şeylerin sonu hep pişmanlıktır biraz bekle bence yaptığı şeyden dolayı pişman olacaktır ama neden sinirlendi bu da önemli bir etken tabi biraz beklemelisin.
Cevap
9Cevap
Başkaları ile görüştükten sonra tekrar acar engeli cösçöcdşşxşdf sıkıntı yapma
yaa bu yüzden engellemedi yüz kez aradım dige engelledi. başkasıyla görüşse normalden de engellerdi?
yani trip değşldir ayrılıktır diyorsun hee. eğer tripse de ondan hayır gelmez diyorsun doğrumu anlıyom
Başkasını bulmuştur ne uğraşıyorsun sevişiyor muydunuz onun yanında
evet
ya benden neden bıksın sen ne anlatıyon
lan beğenmese ilişkiye neden başlasın ben hatalı bi davranış yaptım onun üsyüne kızıp engelledi. buraya kadar normsl bende onu engelliyorum kızınca amaaa mesajıma dönmemesi tuhaf
aynen kanka aldattım vee aldatmayı küçük bi kızgınlıkmış gibi anlatıyorum yazma sem yprum yapma
kesss kess boşuna sokim birisi yok hayatında
asıl ergen sensin sus
git knk
Adama sorarlar ne yaptın da engelledi? kimse durduk yere kimseyi engellemez hele ki birşeyler paylaştığınız ve sevgilim dediğiniz bir insan neden engellesin. muhakkak bir sorun vardır..
çocuklık ettim saçma bi davranış yaptım oda kızdı bana
Burnun sürtsün diye uğraşıyor ayrılmaya g₺ü yememiş. Sen şimdi her yerden engelle açık kapı bırakma ayagına kadar gelir
öyle midir dersin. giden heryerden engeller değil mi
pislik ama mesajıma dönmedi de? işin kötüsü benim yüzümden kavga ettik
öyle tabi de ne canım saçma işler ya aylarr sonra izne gelmişsin hadi ben çocuğum sen olgun davran beni düzelt dimi yoookk engeller sırt döner insam olan yanımda durur ya valla benden de geçti artkk
bxldjdldbdkdjdfk
Engelle gitsin aw ne çok kasıyonuz
Geçmiş olsun
soru sordum
Ayrılmışsınız kabullen
öyle mi dersin
İstemiyor seni
yaa neden öyle diyorsun
Bunu anladım ama
iyi de bu ayrılık engellemesi değil kzıma engellemesi
Bu ayrılık engellemesine benziyor
neden peki ayrılık engellemesi her yerden olmazmı (ben öyle yaparım )
Bu senin taktiğin gizliden cıkıyorum daha detaylımkonusalım
bb
))
Ama neden
iki güne barışırsın.
inş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?