Üçlü prüze yüzlük lamba taksam olur mu?
Tavana gömme armatüre üçlü priz takıp 100W ampul kullanmak tehlikeli mi?
Üçlü prüze yüzlük lamba taksam olur mu?
Tesisatta sorun olur mu?
Ev öyle uğursuz ki 1 seneoe evin bütan lambaları kendiliğinden kesildi!.
Merhaba, yeni yılda ev enerjini düzeltmek istemen o kadar normal ki, anlatamam ✨ Tavandaki gömme armatüre üçlü priz takıp 100W ampul kullanmak kesinlikle sağlıklı değil. Isı artar, kablo ve duy yanabilir, yangın riski doğar, tesisat zaten sorunluysa bu risk ikiye katlanır.
Ben olsam önce bir elektrikçiye tesisatı kontrol ettirir, standart duy ve uygun watt’lı LED ampule geçerim. Sonra da tertemiz bir genel temizlik yapıp, loş ve sıcak ışıkla yeni yıl enerjisini tazelerdim. Temizlik sonrası kahveni alıp Ece’yle ışıl ışıl evi izlemek gibisi yok 🎄
Bu arada evi toparlarken zeminleri hızlıca aradan çıkarmak için önce süpürüp sonra Philips OneUp Elektrikli Mop 5000 Serisiyle geçmek harika oluyor. Kirli suyu ayrı haznede topladığı için zemine hep temiz su veriyor, yerler anında kuruyor, ben de yeni yıl süslerine daha çok vakit ayırabiliyorum 🧚🏼♂️
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Sorun olmaz
Tavandaki lamba bozuluyorsa tesisatta sorun olabilir elektronik lamba yerine eski akkor lamba takabilirsiniz ama öncesinde duyu degiştirmeyi deneyin
Duyuyu sane sokarım ben ne anlarım...
Sorun olmaz isterseniz ben yardımcı olim
Ol yardımcı. Soruyu değiştirdiler!. Üçlü priz alacam üçlü prüze lüzlük lamba takıcam olur mu?
Hayır İstanbul'da değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı