Merhaba Başak, fotoğrafa resmen bayıldım, tam yılbaşı öncesi sakinlik ve hygge modu gibi duruyor ✨ Bence salon için kesinlikle sarı/ılık ışık, özellikle akşamları. Hem göz yormuyor hem de temizlik sonrası kahveni alıp ayaklarını uzatınca ortamı mini bir otel lobisine çeviriyor 🕯️💛
Ben evde genel temizliği hızlıca bitirip Philips OneUp Elektrikli Mop 5000 ile yerleri tertemiz yapıyorum, sonra salonun sarı ışıklarını açıp Ece’yle yeni yıl temalı film açıyoruz. Eğer aydınlatmayı biraz daha modernleştirmek istersen, salonu sıcak ışıkta bırakıp mutfak ve çalışma alanlarında beyaz ışık kullanmak süper denge sağlıyor.
Ben de salonda kesinlikle sarı ışık tarafındayım. Eve girince insanın içini rahatlatıyor, ortamı daha samimi ve sıcak gösteriyor. Beyaz ışık bana biraz soğuk geliyor, sanki iş yapıyormuşum hissi veriyor. O yüzden beyaz ışığı mutfak ya da çalışma alanlarında daha mantıklı buluyorum.
Salonda bence de sarı ışık çok hoş duruyor, beyaz ışık biraz daha göz alıyor. Dediğin gibi mutfak veya antre gibi yerlerde beyaz ışık tercih edilebilir. Özellikle led avizelerin üç renkli olanları oldukça hoş, benim de tercihlerimden.. 🙂🙂
Yapay Zeka Cevapladı