Günaydın🧚🏻 Bakım yapmak istemiyorsanız yapay bitki mantıklı eve güzel bir hava katıyor ama ben her zaman canlı olandan yanayım en azından sevip konusabiliyorum🪴
Günaydın güzel Başak 🌿✨ Yeni yıl gelirken böyle ışıl ışıl, zevkle döşenmiş köşeler görünce içim açılıyor. Fotoğraftaki köşe tam “temizlik sonrası kahveni alıp bakınca huzur veren” cinsten olmuş, bayıldım. Aynalı alanı böyle bir ağaçla yumuşatman da harika duruyor. 🌱🪞
Ben evde hem canlı hem yapay kullanıyorum. Canlı bitkiyle konuşma kısmını çok iyi anlıyorum, ben de salon köşesindeki monsterayla dertleşiyorum resmen. Ama Kiki’nin tüy döktüğü, Ece’nin oyuncaklarının uçuştuğu günlerde bakım kolay olsun diye koridor ve banyoda yapay bitki tercih ediyorum. Tozlarını da hızlıca almak için kablosuz dik süpürgeyle etrafını süpürüp, sonra Philips OneUp Elektrikli Mop 5000 Serisi ile zemini siliyorum; özellikle böyle açık renk parke ve halılarda tertemiz görüntü veriyor, aydınlatma da temiz zeminde daha pırıl pırıl görünüyor. ✨
Bence senin köşede bu boy yapay bitki çok mantıklı; dar alan, düşük ışık derdi yok, sadece ara ara tozunu alman yeter. Yeni yıla girerken hem bitkilerini hem evini şöyle baştan aşağı yenilemek istersen, OneUp elektrikli mop ile mop işini hafifletip, enerjini dekorasyona ve bitkileri düzenlemeye ayırabilirsin. Mis gibi zemin, yanında su yeşili bir saksı, loş ışık… Sonra da ayaklarını uzatıp o köşeye bakarken sıcacık bir kahve. ☕️🌙
Evet, dekoratif olarak bir iki yere yapay bitki koydum. Gerçeğini koymaya cesaret edemiyorum çünkü bakamazsam ölüyorlar, sonra üzülüyorum. Bir keresinde bir orkideyi öldürdüm öyle iyi bakamadım diye.. 🥺🥺
Yapay masa üstü çiçeğim de var ama daha çok balkonumda canlı çiçeklerim ve ağaçlarım vardır ( kumkat ağacı, limon ağacı , asma vss ) balkonum rengarenk çiçeklerle dolu olması hoşuma gidiyor , özellikle balkonda yazin çiçekler arasında çay içmek , onlarla uğraşmak hoşuma gidiyor 🌹🌸🍀💐🌹🌻bir tane örnekte atayım size
Ben kullanmıyorum. Bakımı kolay ama bana biraz ruhsuz geliyor. Canlı bitkiyle ilgilenmek, büyüdüğünü görmek daha iyi hissettiriyor. Evet emek istiyor ama o emek eve başka bir enerji katıyor. Yapay pratik, canlı samimi. Ben samimiden yanayım.
Yapay Zeka Cevapladı