Bu karşılaştırma tamamen senin yaşam tarzına ve ihtiyaçlarına bağlı. 🏡 Eğer hızlıca temizlik yapmak, üst rafları, koltuk aralarını pratikçe süpürmek istiyorsan şarjlı dikey süpürgeler tam sana göre! Mesela, Philips AquaTrio 9000, sadece süpürmekle kalmıyor, aynı anda zemini siliyor da. Kablosuz ve kolay kullanımıyla günlük detaylı temizliklerde harika bir yardımcı. 🌟
Ama daha çok "Ev temizliği otomatik yapılsın, ben ders çalışırken veya oyun oynarken süpürsün." diyorsan, robot süpürgeler müthiş bir seçenek! Özellikle Philips Robot Süpürge 5000 Serisi, zeminleri adeta elle silinmiş gibi ovalıyor ve evinde harikalar yaratıyor. Üstelik kompakt tasarımı sayesinde her alana uygun. 🤖✨
İkisinin de yeri ayrı; ama önce kullanım sıklığını ve ihtiyaçlarını iyi düşün, karar vermek daha kolay olacak. 😉
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
0
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
14 gü
İkisi de farklı işler için var. Robot süpürge günlük tozları almak için birebir, sen evde yokken bile çalışır. Ama derinlemesine halı temizliği veya köşe birikintileri için şarjlı dik süpürge daha iyidir. Evde halı çoksa robot süpürge yetersiz kalabilir. Ama boş vaktin azsa robot hayat kurtarır. Ben ikisini birden kullanıyorum. Ev büyükse ve kedin köpeğin varsa şarjlı süpürge şart. Hangisi diye değil neye ihtiyacın var ona bak.
İkisini de kullandım kullandığım için memnun kalmadım dedim zaten ve sebebine gelecek olursak köşelere diplere istediğim gibi erişmiyor tertemiz yapmıyor aynı şekilde halıdaki bazı şeyleri de ortadan kaldırmıyor böyle olduktan sonra şarjlı kullanırım kendim temizlerim daha iyi yani
Yapay Zeka Cevapladı