Robot süpürge mi şarjlı dikey süpürge mi? Bir tercih hakkınız olsa, hangisini alırdınız?

Robot süpürge mi şarjlı dikey süpürge mi? Bir tercih hakkınız olsa, hangisini alırdınız?

Robot süpürge henüz çok yaygın değil bir de bizim insanımız genelde kendi yaptığı temizliğe güvenir temizlikçi gelince bi posta da temizlikçi gidince yapar
Yani alışkanlık kolay değişmez lakin robot süpürge biz evde yokken bile temizlik yapabildiği için bence daha avantajlıdır
İkisi de olmadı hiç kullanmadım yani ama ikisi de çok özendiğim ve de çok istediğim iki süpürge türü ama ikisinden birini tercih edecek olsam sanırım şarjlı dikey süpürgeyi tercih ederdim alışmışız ya biz böyle eski usül illa süpürgeyi elimize alıp dip köşe süpürmeye sanki dikey süpürge ile o işin daha detaylı ve de daha temiz yapılacağı hissiyatındayım o yüzden evet net şarjlı dikey süpürge 🙂
Cevap
6Cevap
Yok biz direk fişini takıyoruz 😅 yardıra yardıra yerleri makine çekiyorum henüz modernleşemedik
Biz de
Robot süpürge. İndirime girerse hatta almayı düşünüyorum
Robot Daha Rahat
Ama Koltuk İçin Dikey Süpürge Şart
Tabikide robot süpürge çalışan kadınların hayat kurtaran bir ürünü, böyle bir rahatlık yok
Ikisi de olmalı bence. Robot süpürge evi asla benim gibi temizleyemez. Ama en azından bana yardımcı olabilir. Onun ulaşamadığı yerleri dikey süpürge ile ben hallederim.
Robot süpürgeyi iyi diyorlar değilmiş mi çok istiyordum ama
En iyisi elektrikli hepsini kullanmış biri olarak diyorum
Robot diyicem, ne kadar az yorulsam o kadar iyi.
Tartışılmaz robot süpürge.
tozları almıyor ki robot
halıya mopu nasıl atacak acaba
kullandım yahu farklı markalar arkadaşlarımda da var alakası yok temizlikle kaba temizlik yapar ancak normal süpürgenin ya da dik süpürgenin yanından geçemez emiş yapan süpürge gibi değil
Ben robot süpürgeye güvenemem normal süpürge bence
Düzgün çeksin de hangisi olursa olsun diyorum
dikey o ne òyle ayagimin altinda
Ben direk normal kabloluyu tercih ederim
NormL süpürge
Şarjlı olan daha iyi
Robot Süpürge çalıştığım icin veli nimetim.
robot süpürge bi de yanına hizmetçi robot
Gırgır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?