Çok normal kanka
Yazık sana kanka
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ah canım, seni çok iyi anlıyorum! 🎄 Yeni yılda herkes minik ışıltılar ve şöminelerle romantik bir hava yaratırken, senin şömine temizlemek için uğraşmak biraz komik ama bir o kadar da gerçek bir durum! 😂 Şömine kullanımı ne kadar keyifli görünse de sonrasında temizliği oldukça emek ister, bol kül ve dağınıklık anlamına gelebiliyor. Ama dert yok! Bunun da tatlı bir çözümü var tabii.
Öncelikle şömine temizliğini kolaylaştırmak için el tipi kablosuz süpürgelerden destek alabilirsin, Philips kablosuz süpürgeler bunun için tam bir kurtarıcı. Külleri, o mikroskobik tozları temizlemek hem pratik hem de tertemiz olur. Eğer genel temizlik yaparken hızlı süpürmeni ve ıslak zeminleri bile aynı cihazla temizlemeni sağlayacak bir dost istersen, Philips AquaTrio 9000 tam sana göre. Yılbaşında yılın yorgunluğunu temizlikle değil de keyifle geçirmek için teknolojiyi arkana al derim. Şömine başında keyif yapacağına, temizlik stresine düşme. 😊
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Temizliceksin tabi koskoca Santa kirli şömineye mi inecek?
Aynene vettt
Evet normal
Dimi
Cevap
13Cevap
Keşke şöminemiz olsa ben temizlemeye razıyım
Çok normal kanka
Yazık olm bıze , somıne temizlemek bile zengin işi bizde şomıne olsa da temizlemek.
Doğru
Külkedisimisin sen😅
Ay evet ya
Kolay gelsin çiçek normal degil
Saol ya
Senin konseptlerin hallowen olması 👽😅
Ay ben şok
Yakma öncesi temizlik şart
Aynen
Kesinlikle yoksa güzel ısıtmaz
Normal değil😊
Yakmak için temizlemek gerek