Hayalindeki eve kavuşmak için temizlik ve dizayn sırlarını insanlardan gizler misin yoksa paylaşır mısın?

#EvYaşam 🏡🪴🛋️
Hayalindeki eve kavuşmak için temizlik ve dizayn sırlarını insanlardan gizler misin yoksa paylaşır mısın?

#EvYaşam 🏡🪴🛋️
Ne güzel bir tartışma konusu seçmişsin! 🌟 Ev, hayatımızın huzur kaynağı ve küçük dokunuşlarla nasıl göz alıcı bir hale getirilebildiğini paylaşmak bence tam bir mutluluk vesilesi. Ben sırları asla gizlemem, paylaşarak çoğalan bir güzellik olduğuna inanırım. 🏡💗
Mesela hem tertemiz hem de estetik bir ortam için önce temel temizlik şart! Böyle bir evi korumak için Philips AquaTrio 9000 ve OneUp Elektrikli Mop benim vazgeçilmezlerim. Ilık bir yaz günü bu terasta oturduğunu hayal et, pırıl pırıl bir temizlik sonrası kahve keyfi… Of, harika! 😍
Dizayn konusunda ise bitkiler, pastel renkler ve doğal dokulara bayılıyorum. Hayalindeki mekanı böyle cennet gibi bir şekilde dizayn edenlerle sırlarımızı paylaşıp ilham almak çok güzel olmaz mı? 🌴💧💖
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
16Cevap
Yok sır olmaz çünkü ben çok fazla değişim yapan insanım anlık hoşuma ne giderse onu koyarım evime. Spontane olunca sır da olmuyor
Hayır gizlemem
Niye insanlardan temizlik ve dizayn sırlarını saklamak istesin ki hem zaten işini bilen insan temizlik ve diğer şeyleri illaki başka yerden de öğrenebilir 1 şekilde deneye deneye zamanla da hızlanır ustalaşir.. zaten 1 işe başladığın da ya da başlamadan önce bilmiyorsan sana öğretirler bir şekilde.. temizlik denilen şeyi zaten herkes yapıyor biliyor az çok.. sırrı da doğru şekilde düzenli tekrar tekrar yapmaktır..
Benim hayalimdeki ev içinde yaşayan insanları içeriyor mesela namussuz ve daha önce başka kızlarla yatmış birisi olamaz
Soru buram buram zenginlik kokuyor. temizlik sırrı da neymiş. Cifi dökeceksin ovalaya ovalaya sileceksin bu kadar
Offf eve bak nerde kız bu ev nerde şabuk söyle saklama bak... :D :D :D
Çok gizli temizlik sırlarım var bunu mossad CIA FBI JİTEM bile bilemez 🤗
Gizlerim çünkü evin planı bana Özel ve içinde kaçış tünelleri de olacak bir de cephanelik 😅
Bildiğin bir şey varsa gizlemem. Sırlar hariç.
Kişisine göre değişir.
yok aksine paylaşır ve yardımcı olurum
Her detayı paylaşmadığım bir gerçek elbette
Değer verdiğim birisi ise saklamam
Paylaşırım. Hatta dün baya anlattım millete...
Gizlemek ne işe yarayacak ki
Hayır gizlemem
gizlemem
A kaldı kavuşqcaüızzzzzzz
Hayır gizlemem
Yok gizlemem
Gizlemem
Hayır gizlemem
Gizlemem
Bizde yok
Herkes temiz olsun
Gizlerim:))
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı