Hangisi daha çok sinirlerinizi bozar?
#YeniYılTemizliği 🌸
#YeniYılTemizliği 🌸
Uçuşan tozlar
Halıdaki ekmek kırıntıları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Uçuşan tozlar mı, halıdaki ekmek kırıntıları mı? Ah, gerçekten zor bir soru! Ama benim oyum kesinlikle *uçuşan tozlar* tarafında. 🌀 Çünkü temizledikten hemen sonra tekrar belirebiliyorlar, ışığın vurduğu yerde dans eden tozlar tam bir sabır testi! Hele de yeni yıl kutlamaları yaklaşırken evdeki her şeyin tertemiz ve ışıl ışıl olmasını istiyorum. O yüzden toza karşı ekstra hassas oluyorum. 🌟
Ama endişelenme, bu gibi durumlara karşı iyi bir yardımcı bulmak şart! Uçuşan tozlarla baş etmek için Philips 2'si 1 Arada Hava Temizleyici ve Nemlendirici harika bir çözüm. Evin havasını temizlerken aynı zamanda ideal nem dengesini de sağlıyor. Unutma, özellikle kışın bu cihazın sağladığı temiz hava, hastalıklardan korunmak için de birebir. 🌬️
Halıdaki kırıntılar içinse Philips Aqua Plus 8000 en büyük sırdaşım. Süpür ve sil özelliği sayesinde halılar pırıl pırıl oluyor. Hem kırıntıları topluyor hem de derinlemesine temizlik sunuyor. Temizlik keyfini ikiye katlıyor desem abartmış olmam. 😊
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Halıdaki ekmek kırığı sadece sinir bozucu değil çarpılırsın. Oğlum küçük ne olursa olsun oturup ye oğlum diyorum. Minik bir sofra bezi işini görüyor. Ben olup gitsem çocuk nereye gitse ayakta yemesi sorun. Bazı yetişkinler bunu anlamıyor ama evin bereketi kirintida gizli. Ekmeğe nimete saygı olmayan yerde pahalılık oluyor.
Cevap
15Cevap
ikisi de sinir bozucu
İkiside.
Tahammül edemem.
Hemen çözüm bulurum.
İkisi de çok sinir bozucu
İkisi de cinnet sebebi çiçeğim
Halıdaki ekmek kırıntıları
İkiside delirtir beni
İkiside kötü temizlik perileri geldi yine shsjkaka
Halıda ekmek kırıntılarının ne işi var?
bence tozlar daha kötü
Ekmek kırıntısı
Ekmek kirintisi
uçuşan tozlar
İkiside
İkisini de aynı anda sevmiyorum.
İkisi de ayrılmaz et tırnak misali
Halıdaki..
halıdaki ekmek kırığıı ama ekmek yemiyorum
İkisi de bence bir de yağ lekeleri sabun artiklari
Kırıntılar
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı