Hayır bırakmıyorum, çünkü Bu şekilde yaptığımız zaman bu kuşlar camlarda pinekleyip, komşuların camlarını dışkı yaparak kirletiyor, ayrıca evimizde kedi var, yazın camlar açık olacağı için kuşlar risk altında olacak, hemen marşımız belediye parkı ve orada bu şekilde kuşlara yem ve bayat ekmek kırıntısı verenler var, bu sebeple benim muhitte her şey yolunda ✌️😊
Benim martılarım ve saksağanlarım var.. Martılar önceden mutfakta birini gördüklerinde hemen kaçarlardı.. Şimdi öyle yüzssüzleştiler ki, cam kenarına yiyecek bırakmazsam gagaları ile camam devamlı vuruyorlar... Mutfakta birini görünce de kaçmıyorlar.. Saksağanlar henüz alışamadı :)
Bizim apartmanlar yan yana olunca çatılara ya da cam kenarlarına atıyorum her gün , alıştılar artık her gün camı açmamı bekliyorlar. Bir de çatıya yuva yaptılar üst Komşum olur kendileri.
Evet bizde evimizn yaninda cati var emekleri ya da kalan tavuk yemegini falan atiyoruz bazen kuslar geliyo bazen kediler geldigini goruyom, hatta disardn besledgim bir kedi var, digerlerini bahceye sokmuyo kovaliyo 😂
Hem ekmek hem de su var löp löp yiyip bitiriyorlar :d bende camdan onları seviyorum 🐥
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kuşları beslemek cok sevaptır Bir kere alıştılar mı hergün gelmeye başlarlar cam kenarına Evde cöpe atmak yerine artan pilav ya da bulgur taneleri bile konabilir yemeleri için
Sürekli balkona cam kenarına özellikle bırakıyordum ve tüm kuşlar güvercinler alışmıştı üst kat olduğu için daha fazla geliyorlardı ama bina sakinleri şikayet etti :(