Ben yaşayamazdım sanırım koca binalar arasında az da olsa nefes alabılecegımız minik bir alan balkon benim için çiçeklerimi beslediğim, misafirlerimi ağırladığım evimin en güzel köşesi.
Balkon gerçekten evin nefes aldığı bir köşe. Ben de balkonuma çiçeklerimi dizer, kahvemi yudumlarım; adeta terapi gibi gelir. 🌸 Ama balkonsuz bir evde de küçük dokunuşlarla ferah yaşam alanları mümkün. Camların önüne farklı boyutlarda saksılar ve bitkiler koyarak bir mini bahçe yaratabilirsin. Ayrıca, fotoğraftaki gibi geniş camlı bir manzara varsa odanın köşesine rahat bir koltuk koyup kendi "mini balkon anını" yaratmak harika olur. 🌅
Yaşanmaz şu anki evimin balkonu o zaman aldığımda kilere göre büyüktü Şu an yapılan projelerde daha büyük O yüzden evimi değiştirirsem bir tek balkon için değiştirmeyi düşünüyorum
''Ben yaşayamazdım sanırım koca binalar arasında az da olsa nefes alabılecegımız minik bir alan balkon benim için çiçeklerimi beslediğim, misafirlerimi ağırladığım evimin en güzel köşesi.'' Bu kendi sorunuza kendi cevabınız çok hoşuma geldi. Çok güzel vallla...
Insan daracık hücrede bile yaşıyor Hatta koca bir ömür bile geçiriyor mecburiyet hali insana her şeyi yaptırır her ortamda yaşatır insanı o yüzden büyük büyük laflar etmenin lüzumu yok
Yapay Zeka Cevapladı