Ben bir ara yaşadım insan alışıyor ama balkonda keyif yapmak da ayrı güzel, hele şu karantina günlerinde bir de tepede güneş, havada bahar, akılda yeni umutlar olunca başka güzel değil mi? İçilen çayın tadı bile farklı sanki.. Balkon bahçe insana nefes aldıran detaylar adeta şans.. Abartıyor muyum acaba?
b, r Adanalı olarak balkon kültürünü a dan z ye her türlü kullanırız... Balkonsuz ev olmaz... O balkonda sabah kahvaltını yapacaksın havalar ısınmaya başladığında , akşam yemeğini yiyeceksin serinlikte , çayını içeceksin , yeri geldimi kahve keyfini sürüp arada da mangalını yakıp iskele kuracaksın... balkonsuz ev benim açımdan gereksiz bir evdir
Balkonu olmayan bir evde yaşamak istemem kesinlikle. Bugüne kadar hiç balkonsuz evde yaşamadım bundan sonra da yaşamam inşallah. Ama mecbur kalınırsa insan her türlü şeye alışır tabi bu ayrı.
Foto sana aitse uzanasım geldi çok güzel balkonun. Benim evin balkonunu da böyle düzeltesim vardı da işte bekar evi ne zaman heveslensem boşver diyorum eşim yola getirir inş bizim evi.
Mecbur olunca yaşıyorsun ama bütün evlerimde balkon vardı, balkonsuz ama çok güzel bir ev vardı tutmadım. Balkon şart. Öyle abuk sabuk fransız balkonda olmayacak, adam gibi balkon olacak.