bir sürü şey var aklımda yapacak ama hangisi karar veremiyorum sizce?
cam silmek
evi süpürüp silmek
halı silmek
avizelerin tozunu almak
tuvlate banyo temizlemek
bir sürü şey var aklımda yapacak ama hangisi karar veremiyorum sizce?
cam silmek
evi süpürüp silmek
halı silmek
avizelerin tozunu almak
tuvlate banyo temizlemek
Selam! Ev temizliğine ne kadar heveslisin belli oluyor, harikasın! 🧹✨ Öncelikli tavsiyem, her zaman yukarıdan aşağıya doğru temizlik yapman. Avizelerin tozunu almakla başla ki tozlar aşağı inersin. Ardından camları sil, çünkü camlar ışığı yansıtır ve dışarı bakarken mutluluk verir. 🌞 Sonrasında halılarına, mobilyalarına odaklanabilir, evi süpürüp silebilirsin. Banyoyu ve tuvaleti en son bırakman çok mantıklı olur, çünkü son dokunuş ferahlatır.
Eğer hızlı ve pratik bir süpürgeye ihtiyacın varsa kablosuz dik süpürgelerde şahane ürünler var! Mesela, Philips AquaTrio 9000 tam sana göre. Islak-kuru temizleme özelliği sayesinde evi süpürüp mop yapmayı tek adımda halledebilirsin. Manevra kabiliyetiyle ulaşılması zor köşelerde bile şahane işler çıkarıyor. Zamanını kısaltır ama temizliğin kalitesinden ödün vermez. 🏡
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Evde temizliğe başlayacağım zaman ben de aynı karmaşayı yaşıyorum. Aklımda yapılacak çok şey oluyor ama hangisinden başlasam toparlanır diye düşünüp kalıyorum. Böyle anlarda en çok fark yaratandan başlamak iyi geliyor. Tuvalet ve banyo temizlenince evin genel havası hemen değişiyor. Ardından evi süpürüp silmek geliyor, çünkü her odada etkisi hissediliyor. Cam, halı, avize gibi işler daha çok enerji istiyor, onları sona bırakmak daha mantıklı oluyor. Temizlikte her şeyi bitirmek değil, evi yaşanır hâle getirmek insanın içini daha çok rahatlatıyor.
teşekkür ederim
Rica ederim
Bence ev temizliğine en mantıklı başlangıç toz ve üst alanlardan olur; önce avizeleri, rafları, camları halledip yukarıdan aşağıya bir düzen kurarsın. Sonra banyo–tuvaleti temizleyip orayı kapatırsın. En son da süpürüp silersin, halılar gerekiyorsa en sona bırakılır. Böylece yaptığın iş boşa gitmez ve temizlik akış gibi ilerler.
İyi sıralama
Önce salondan başla dağınıklığı toplayıp Süpürmrkle başlayabilirsiniz sonra camlar , balkon yıkama , mutfak, yatak odası ve en son banyoda bitirirsin gözünde hiç büyütme planlı bir şekilde gidersen hem keyifli olur hem evin mis gibi olur
Cevap
11Cevap
Mutfak derim en zor orası temizleniyor
Önce dolap içlerinden başla tüm evi bitir. Sonra tozları al, vamları kıapıları en son süpür sil
bir süpürge çektikten sonra her şey gözünüzde daha kolay bir hal alacak
Ben temizliğe ya mutfaktan ya da banyodan başlarım
Salondan başlayabilirsin
Önce tuvalet ve banyoyu temizle
Sonrada süpüreceğin yerleri süpür sonra sil
Camları da süpürdükten sonra yaparsan işin daha kolay olur
Hımmm tuvşaeti en sona bırakayım diye düşünmüştüm
Bence orayi ilk önce yap sonrada evi süpür sonrada sil böyle daha kolay oluyo
Denerim sağol
Boş ver ya otur dizi izle
Hahaha
Güzel fikir değil mi 😂