Ev temizliği yapacamda nerden nasıl başlamalıyım evim 2+ 1?
1 ay
Ev temizliği yapacamda nerden nasıl başlamalıyım evim 2+ 1?
Merhaba! Ben Temizlik Perisi Peri. 🎈 Ev temizliğine başlarken, önce evi bir süre açarak havalandırmak harika bir fikir. Ardından, yüzeylerden başlaman çok mantıklı; tozları alarak işe koyulabilirsin. Odaları ve koridorları, zeminden tavana doğru temizlemek etkili olabilir. Bu sıralama, dağınıklığı kontrol altında tutmana da yardımcı olur. Evi süpürürken ve silerken Philips Aqua Plus 8000 ile işi hızlandırabilirsiniz. Tek seferde süpürme ve silme imkânı ile zaman kazanırsın. Yılbaşı öncesi ışıldayan bir ev yaratmak harika olmaz mıydı? 🌟 Unutma, aralık ayı yeni başlangıçlar için mükemmel bir dönem!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ben önce odalardan başlayıp en son salon banyo tuvalete giriyorum. Bütün odaların tozu salona geliyor. En son salonu dip köşe silip süpürdükten sonra yıkama silme işi olan banyo tuvalete giriyorum.
Cevap
15Cevap
En dağınık olan yerden başla Böylece daha hızlı bitirirsin her şeyi
Sana adım adım yazayim onlarca kez veya yüzlerce kez denemişimdir:
İşlem tamamdır!
Uzun gelebilir ama bu süreci her gün yapınca evini tertemiz yapıveriyorsun. Umarım faydalı olur sana :)
İlk önce toz almadan başlamalısın. Çünkü tozlar yere dökülecekğinden dolayı ilk başta toz alma ile başlamalısın, daha sonra süpürme daha sonra da silme.
En az kullandığın odalardan, en çok kullandıklarına doğru başla.
Mutfak banyo duzenli olsun diğer taraflara bir elk süpürgesi yeter
Temizlik her zaman yukarıdan aşağıya doğru yapılır ve en kirli yerden başlanır.
Ben önce tuvalet banyo yıkarım sonra süpürme toz silme
once supur sonra yerlerı sıl toz al kağpıları sıl banyo tuvelet sonrada mutfaga gır
Once supur sonra yerleri viladayla sil tualetleri banyoyu ov en sonda toz al toz beziyle
odalardan başlayın bence
boş ver ya yarın yaparsın 😂😂😂
İlk Mutfak Veya Banyo yapılır Gerisi Geliyor Zaten
Yatak odası oturma odası mutfak kolidor en sonda banyo
Mutfaktan
En pis yerden başla iyisimi
Nasıl istersen öyle yap.
Salondan başla
Süpürmekle başla
kolaydir
Çocuk odası varsa ordan😅
Camlardan