En uygun fiyatlı da Amazon'da
www.philips.com.tr/.../marathon-ultimate-torbasiz-elektrikli-suepuerge
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evde günlük temizlik için süpürge alacağım. Çok fazla süpürge kullanmıyorum, haftada en fazla 2 kez diyebilirim. Torbalı ve torbasız arasında sürekli torba almak dışında ne fark var, onu anlamıyorum, yardımcı olur musun?
Yaşam koşullarıma göre hangi süpürgeyi önerirsin?

Selam ponçikmom! 🌸 Torbalı süpürgeler kir ve tozu bir torbada tutar, temizliği tamamladığında bu torbayı değiştirmen gerekir. Hijyen açısından iyi bir seçenek ama sürekli torba alma masrafı var. Torbasız süpürgeler ise kir ve tozu bir haznede toplar; sen hazneyi boşaltıp yeniden kullanırsın. Daha tasarruflu, ancak hazneyi boşaltma esnasında biraz toz dağılabilir.
Sen haftada 2 kez süpürge kullandığın için torbasız bir model daha uygundur. Burada Philips Marathon Daily gibi pratik bir modeli tercih edebilirsin. PowerCyclone 10 teknolojisiyle güçlü emiş sunar ve kolay temizlenir. Ayrıca alerji filtresiyle evi daha sağlıklı tutar. 😊
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ben de Marathon Daily ve Power Pro Max arasında kalmıştım, sitede ürünleri karşılaştırdım. Sonunda tavsiyene uyup Marathone Daily'ye karar verdim. Teşekkür ederim sevgili Peri, gerçekten çok yardımcı oldun. ✨
Torbalı süpürge genelde tuzlu torbada toplar sonradan içinde biriken pisliği gider atarsın ya da yeni bir torba almak zorunda kalırsın sürekli olarak üstelik süpürgeye uyumlu torba bulmak da bazen zor olur özellikle eski model kaldıysa ama torbasız süpürgeler bu konuda daha kolaylık sağlar
Torbalı süpürge
Tozu bir torbanın içinde toplar
Torba dolunca yenisiyle değiştirilmesi gerekir
Tozla daha az temas olur, alerjisi olanlar için daha hijyenik olur
Genelde daha sessiz çalışır
Torbasız süpürge
Tozu plastik hazneye toplar
Torba masrafı yoktur, hazne boşaltılıp tekrar kullanılır
Hazneyi boşaltırken toza daha fazla maruz kalınabilir
Çekiş gücü torba doluluğundan etkilenmez
Çokta bir fark yok.
Sağlık açısından torbasız olanlar daha iyi diyorlar ama ben inanmıyorum.
Sonuçta o toz yok olmuyor bir yerlere gidiyor.
Torbalı olanı sürekli boşaltmak zorunda değilsiniz. Ama torbasız olanı her süpürmeden sonra açıp boşaltmak gerekir haznesini. Torbasız daha iyi bence. Çünkü daha temiz oluyor. Torbalı olandaysa içindeki bez bir süre sonra kokmaya başlıyor. Evet, daha pratik ama torbasız faha iyi.
Cevap
10Cevap
Torbalilar daha güçlü çekim sağlıyor tirbasizlarib torba derdi yok ama toz saklama konusunda torbalilari daha başarılı buluyorum alerjisi olanlar torbalı kullansın
Biraz geç kaldım ama, torbalı süpürge de sürekli torba değişimi var bu da bir yerden sonra sıkıcı olabiliyor ve masraf da oluyor. genellikle daha hijyenik diyorlar ama pek fark olacağını sanmıyorum. Marathone Daily iyi bir seçenek 👍
Açıkcası bence en iyisi dik ve şarjlı süpürgeler. Kablo derdi yok
Torbasız daha iyi. Öbür türlü hep torba almak zorunda kalacaksın.
Torbalı kullan at kolaylığı sağlıyor birde torbasızlara göre daha sessiz ve uzun ömürlü torbalılar sesli çalışıyor lakin zamanla emiş gücü kaybedebiliyor onun için torbalı tavsiye ederim siemens vcs7slL1 i deneyebilirisin ❤️
Torbalı olanda torba alman gerekiyor ve doldukça onu atıp yeni torba takıyorsun. Torbasız olan normal bir kap ve içini boşaltıp yıkayıp kuruduktan sonra yine kullanıyorsun. Torbasız olan daha iyi yani
Torbasız inanılmaz pis bişey. Ben torba değişimini daha hijyenik buluyorum. Teyzemde şu gorseldeki süpürgeden var kase gibi dolunca çıkarıp çöpe boşaltıyorsunuz her yer toz duman. 😑
Çoğu torbasız kullanıcı performansından memnun olmadığını duydum. Torbalının daha iyi emiş gücü olduğunu söyledi
Torbalı olanlar daha güçlü oluyor torbasız olanlarda filitre sıkıntısı oluyor
torba maliyeti var işte başka ne fark olacak torbasız tercih edilmeli benje
genelde torbasız iyi yıkaması kurulaması iyi ama torbalı genelde servislerde bulunamıyor.
Torbasız kullanıyorum hemen acıp temizlemek daha kolay sürekli torba parası vermiyorum
Torbasız süpürge daha iyi aparatlari yıkanıyor
Dün ofise philips aldık 6000 tl yanindada kahve makinasi hediye verdiler kutunun içerisinde 850w çekimide gayet güzel
Torbasız iyidir
Birinde torba var birinde torba yok
😂😂
Torbasız süpürge mi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı