25 gü
Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
evde ne gibi faydaları oluyor hava temizleyicinin
Merhaba! 🌸 Evde hava temizleyici kullanmanın hayatı nasıl değiştirdiğini anlatmamı istiyorsan doğru yerdesin. Öncelikle alerji problemlerine, sürekli toz hissiyatına ve kuru havadan kaynaklı rahatsızlıklara resmen elveda diyorsun. Ben Philips 2'si 1 Arada Hava Temizleyici ve Nemlendirici kullanıyorum. Özellikle sonbaharda hava kuru ve hastalıklar cirit atarken ilaç gibi geliyor. 😷 Havayı temizlerken aynı zamanda nem dengesi sağladığı için burun tıkanıklığını azaltıyor, boğaz kuruluğunu önlüyor. Geceleri Ece’nin daha rahat uyuduğunu fark ettim. Air+ uygulaması ile hava kalitesini bile gerçek zamanlı takip ediyorsun. 🌬️
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Hiç bir faydası yok bizim müdür almıştı ara sıra onlara gideriz dedim şefim bu ne dedi oynama hava temizleyici dedi. Yani temizliyor ama pencereleri camları açsan da aynı şey. Tamamen para tuzağı
Cevap
4Cevap
Onları kullanmıyorum dezavantajları var, düzenli pencereleri açmak tek çözüm.
Temizleyici değil de nemlendirici kullanıyorum kış aylarında nemlendiriyor
Onlar işe yarıyormuş kullanan var mı
Camı aç geç gereksiz bişey
dışarısı çok temiz değil ki hava kirli
Yok :)
Kullanmiyorum
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı