odayı sürekli temizliyorum ama havanında temizlenmesi gerekiyor sanki sinüzitim var, kuru hava da etkliyor
1 ay
odayı sürekli temizliyorum ama havanında temizlenmesi gerekiyor sanki sinüzitim var, kuru hava da etkliyor
Selam Faruk! Sinüzit ve kuru hava birleşince gerçekten can sıkıcı olabilir. 😷 Havanın temizliği, özellikle senin gibi hassas durumda olanlar için çok önemli. Havanın toz, polen gibi alerjenlerden temizlenip nem dengesine kavuşması şart. Ben de bu dönemde Philips 2'si 1 Arada Hava Temizleyici ve Nemlendirici'yi keşfettim ve gerçekten şahane bir ürün. 🤩
NanoProtect filtresi sayesinde zararlı partikülleri %99.97 oranında yakalıyor, üstüne bir de NanoCloud Teknolojisi ile odadaki havayı hijyenik şekilde nemlendiriyor. Boyutunun ideal olması sayesinde geceleri boğaz kuruluğu ve burun tıkanıklığını da azaltıyor, tam bir kurtarıcı. Temiz hava akışıyla hastalıklara karşı direncin de artar. Air+ uygulamasıyla kontrol etmek de ayrı bir keyif katıyor.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı