Mor ışık mı yoksa sarı ışık mı istiyorsunuz?
Sarı olsun
Mor olsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba! Evdeki atmosferi oluşturmak tamamen senin tarzına ve zevkine bağlı. Sarı ışık, sıcaklık ve huzur verir, tam bir dinlenme havası oluşturur. Özellikle salon ve yatak odasında sarı ışık harika olur. Ama mor ışık dersen, tam bir modern hava yaratır. Partiler, özel köşeler veya genç odaları için çok havalıdır. Bence hem kişiliğine hem de kullanacağın alana göre karar vermelisin. 😊 Ben olsam, evin genelinde sarı sıcaklığı tercih eder, ufak alanlarda morun cazibesini dengelemek için kullanırdım.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Aslında evdeki ortamın ambiansı farklı şekilde olmalı film ve ya müzik için aqua mor renkler kullanılabilir güzel bi şarap akşamı için sarı ve ya amber, romantizmin ilerleyen saatlerinde kırmızı, normalde beyaz, bu tamamen o an evde ne yapılacağına bağlı neden bi renkte takılı kalalım ki
Sarı ev ortamı daha canlı ve enerjik durur. Eve girince aydınlık bir his bırakır. Mor ise daha sakin biraz daha cool bir hava verir. Hangisi daha güzel dersen tamamen zevk işi. Sen hangi renkte daha rahat hissediyorsan o daha iyi.
sarı enerjik
Sarı tabii ki de
Çok huzur verici gözüküyor ama yazlıklara siyah veya beyaz dışında renk gitmez sadece kış evim için tercih ediyorum sarıyı
huzur verici
Cevap
19Cevap
hiçbirini sevmem
Normal olsun 😂 ikiside bana göre çok abartı ve saçma ne o öyle ayin mi yapıyoruz 😂
Normal gün ışığı beyaz olsun 😂 kâfi
evet
Mor hiç aklıma gelmedi
Benim renkli ışığım var disko topu gibi🤣
hoş bence
İkiside güzel. Sarı ışık sıcak ve birazda retro bir hava verirken, mor ışık daha modern ve havalı bir ortam yaratıyor
Mor olsun diyorum ama biraz da odanın dekoruyla alakalı uygun olarak yeşil bile olabilir
İkisi de iç kapatıcı ya 😂
sarı iyi ya
Direkt beyaz olsa olmaz mı
olur
Kim çıkardı şu renkli evleri. Beyaz ev yetmiyor mu size
Bence mor en iyisi ❤️
Sarı olsun..
güzel seçim
Beyaz olsun 😅
beyaz yok
Mor daha iyi
evett
Sarı, bazı zamanlar için mor :)
Sarı ışık olsun lütfen
Mor ev
Sarı
sarı ev ortamı
Mor zamanla göz yorar ama sarı huzur verir
Mor olsun
Sarı tabii
Sarı tabiks
Sarı
İkisi de ama bence sarı daha iyi
Sarı bana uygun
Bitki miyiz la biz
sarı yigidim
Mor daha estetik.💜
Sarı
Mor pavyon gibi ya
ehhhhhhhhhhhhh
Sarı
loş sarı
Sarı
sarı çok kötü
Sarı 👌
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı