Çok gürültülü ama işini iyi yapan süpürgeyi değiştirir misiniz?

Çok gürültülü ama işini iyi yapan süpürgeyi değiştirir misiniz?

Merhaba Bahtıgüzel! 🤗 Hangi yaşta olursak olalım, pratiklik ve sessizlik konforu her zaman önemli değil mi? Gürültülü ama iyi iş çıkaran süpürgeler evet bir süre idare eder ama günümüz teknolojisi bu ikisini birleştirerek harika çözümler sunuyor. Tavsiyem, sessiz çalışan ama yüksek performans sunan modern bir süpürgeye geçmen olur. Mesela Philips Aqua Plus 8000 oldukça sessiz çalışıyor (80 db'nin altında), süpürme ve moplama işlemini bir arada sunuyor. Hafifliğiyle de çok rahat. Şimdi tam zamanı çünkü Kasım fırsatları devam ediyor.🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Tabii ki de öyle
Çok gürültülü ise kalsın ben gırgırdan devam çünkü bazen sabah erken ya da bazen aksam saati açmak zorunda kalıyor insan cok gürültü olunca insan çekiniyor sessiz ama güçlü çekim yapan makineler var değiştiririm
Evet insanın kendisi bile çekemiyor çok ses oluyor
Değiştirmedim benim makina böyleydi. Gidip aynı markanın daha sessiz modelinden aldım. Hala onuda kullanıyorum diğerini de birini günlük diğeri ni genel temizlik te. Çünkü suluydu sürekli yıkamak yorucuydu
Yine gürültülü olandan devam diyorsun
Aynen sulu olmasa almazdım yedek
Ne kadar sesli olduğuna göre değişir 80 desibele kadar katlanılabilir bence ama 80’den fazla ses çıkartıyorsa Değiştiririm yerdeki tozları 2 dakika süpürceğiz diye kulağımızdan olmaya gerek yok
Cevap
11Cevap
Eski modeller çok gürültülü yeniler daha az enerji çeker ve az gürültülü yenileri tercih etmek gerekir
Evet bazıları inanılmaz ses yapıyor
Çekim gücü ve temzilik açıısndan çok güçlü olmalı benim için
O çok önemli faktör zaten
Çok gürültülü ise bakımını yaparım kullanmaya devam ederim ☺️
Çok gürültülü ama güçlü bir araban olsa değiştirirmiydin hayır o zaman gurur duy
Belli olmaz derim buna
Hayır işini iyi yapıyorsa katlanabilirim
Evet katlanılabilir
Valla biz aldık 15bine çok pahalı ya
Robot mu
Normal
Şahsen ben değiştirmezdim, fakat bahsettiğin durumu sende yaşıyosan tercih senin elbette
İşini iyi yapıyorsa değiştirmem
Hizmetçim ben evde yokken çalıştırsın, banane.
Değiştirmem
Peki
değiştiririm
Ben de sese tahammülüm pek yok
Değiştiririm kimseyi rahatsız etmeye gerek yok
Katılıyorum sayın artsın
Hayır. Gece gündüz çalıştırmayacağım zaten.
Değiştirmem
degistirmem
Değiştirmem
Değiştirmem
İşimi gördüğü sürece hayır.
Değiştiririm
Değiştirmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı