Merhaba uydu alıcısı önerir misiniz? Şimdi bizim evde 140 ekran büyük bir Tüplü televizyon var çalışıyor ama içinde Uydu Alıcısı yok Uydu Alıcısı 2 yıl önce bozuldu şu an çalışmıyor. Bize hangi uydu alıcısını önerirsiniz? Maddi durumumuz yok uygun fiyatlı neler alabiliriz? Hangi uydu alıcısını önerirsiniz?
Aslında ben o televizyona Tivibu uydu bağlatmak istiyorum ama HDMI girişi yok birde Televizyon büyük 140 ekran Büyük Tüplü Tv olur mu bilmiyorum? Kararsız kaldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
o tv de hdmı giriş var mı yok mu ona dikkat et
HDMI giriş yok maalesef sadece Scart Ve Rgb girişleri var zaten televizyonda 140 ekran büyük Tüplü bir Tv çalışıyor ama içinde Uydu Alıcısı yok
Televizyonumuzda 140 ekran büyük Tüplü bir Tv çalışıyor ama içinde Uydu Alıcısı yok
o zaman www.gittigidiyor.com/.../rose-dr-5040_spp_68634 bu tarz bir sey olabilir
Aslında ben o televizyona Tivibu uydu bağlatmak istiyorum ama HDMI girişi yok birde Televizyon büyük 140 ekran Büyük Tüplü Tv olur mu bilmiyorum? Kararsız kaldım
soyle olur hdmı scart donusum aparatı ile baglaman gerekir ama o hd kaliteyi bozar
Anladım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!