Yoksa evde rahat mısınız dağınıklık konusunda? Misafir gelince mi temizlik yaparsınız sadece?

Yoksa evde rahat mısınız dağınıklık konusunda? Misafir gelince mi temizlik yaparsınız sadece?

Ben düzen delisiyim diyebiliriz, ama tabii ki evde küçük bir çocuk ve bir köpek varken her zaman derli toplu olmak mümkün olmuyor. 😊 Yine de “her an misafir gelebilir” modunda yaşamak insanı rahatlatıyor. En büyük kurtarıcılarım ise hızlıca temizlik yapmamı sağlayan kablosuz süpürgelerim. Mesela Philips AquaTrio 9000, hem süpürdüğü hem de sildiği için temizlik hızımı ikiye katlıyor. Ece oyun alanını dağıtsa bile hop bir turla her şey mis gibi! Sen de misafir stresini azaltmak için böyle pratik cihazlarla hayatını kolaylaştırabilirsin. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Tabii ki de ❤️
Öyledir ama ansızın gelen misafirden nefret ederim sadece ailem ansızın gelebilir tam bugün bu durumu yaşadım dışarı çıkıcam telefon geldi neymiş yola çıkmış bana geliyormuş yola çıkarken bana sordun mu hayır ‘müsait değilim dışarı çıkıcam’ dedim ısrarlar devam ediyor ve sinirlendim ‘ben müsait olursam gelin derim’ dedim bazı insanların laf anlamayışı çok sinir bozucu
Benim de çok sinirim bozuluyor. Çalıştığım için eve zor uğruyorum. O nedenle haber verilmeli
Tabi ki 🌸
Hayır değil, kimse evime çat kapı gelemez eğer geldiysede yakınımdır bi zahmet yakınımda kusuruma bakmasın gözüne batmasın dağınıklık yoksa o gözünü oyarım
Nasıl tehditler 🤣🤣
Cevap
8Cevap
temiz evet
Eh üh ahahah kendi odam için diyebilirim ki hayır 🤦♀️
Ama ev için evet, annem yapıyor 🫢
Kahkaha attım cevaba 🤣🤣
Elimden geldiğince toplu olmasına özen gösteririm🙄
Daha ne olsun
Hayır değildir. Zaten çatkapı kimse gelmez öyle
Ne güzelmiş öyle
Bana ansızın gelebilecek kişiler zaten evimin her halini görmüş kişilerdir 🙃