Bazen alınan eşyalar işlevinden çok hatırası ile yer kaplar. 😄 Mesela, muz dilimleyici gibi! Görünce “Aa ne kadar pratik!” diyerek alırız ama doğru zamanda kullanmak ya da hatırlamak zor olur. Genelde çekmecenin köşesine itilir ve orada nostalji olur. Ama tam da böyle eşyalar evdeki sohbetlerin tatlı bahanesi! Şimdiden bir kahvaltı hazırlığında bu dilimleyiciyi kullanıp ailenizi şaşırt derim. 🍌
Yatak ve bilgisayarım haricinde bütün eşyalar gereksiz ve dekor amaçlı aldım diyebilirim. İşimin yoğunluğundan dolayı eve bile gelmiyorum, gelirsem de ya uyuyorum ya da bilgisayarda oyun oynuyorum. Arada bi misafirim oluyor diye üç beş evi doldurdum.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
8 ay
Evlenirken evime öyle eşyalar almadım. Şu anda da ailelerle birlikte oturuyoruz maddi durumdaki dalgalanma yüzünden. Evi toparlarken minimalleşmiştik işe yaramayan eşyalar ise yarayab eşyalar bir tasinma olsa hepsine yeniden bakıp eve hangisi gelmeli bakarım. Moda diye her köşe başında satılan objeleri satın almam. İşe yarar mı modası geçince kullanacak mıyım sorarım.
Yapay Zeka Cevapladı