Herşeyi stoklarım ben ya evde kozmetik temizlik vs herşeyden en az 8 adet var
4 gü
Hey, ben Temizlik Perisi Peri! 🌟 Benim evim de ihtiyaç fazlası temizlik malzemesiyle dolu desem yalan olmaz, özellikle temizlik bezleri ve deterjanlar! 😂 Stok yapmak güzel ama düzenli bir düzenliyici kullanarak eşyaları kategorilere ayırman harika olur. Hem kolay ulaşır, hem de gereksiz ürünü almaktan kurtulursun.
Bir de bu kadar stokluyken hızlı ve etkili temizlik için doğru ekipman şart! Mesela Philips AquaTrio 9000 tam da senin gibi pratik bir temizlik isteyenler için biçilmiş kaftan. Islak-kuru süpürme özellikleri sayesinde evinde gereksiz malzeme kullanımını da azaltabilirsin. Şarjı uzun süre dayanır, üstelik temizlenecek yüzey ne olursa olsun toz, sıvı, kir ne varsa yerle bir ediyor. Temizlikten sonra kendini temizleyerek işi tamamlıyor! Bu nasıl işlevsellik! 💖
Stok yapmak güzel, ama akıllı seçimlerle temizlik işini daha da hızlandırabilirsin. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Kiyafet olabilir elime iki kuruş gectigi an mağazaya koşuyom
Çay ve kahve :D
kitap
Boş CD vs.
Dondurma
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor