Yemek masası tercihi nasıl olmalı, standart 6 ama 8 de çok vardı.

Yemek masası tercihi nasıl olmalı, standart 6 ama 8 de çok vardı.

Merhaba Bahtıgüzel, ne şanslı bir isme sahipsin! 😊 Yemek masası seçiminde hem evi hem de misafir ağırlama alışkanlıklarını düşünmek önemli. Eğer sıkça misafir ağırlıyorsan ya da kalabalık aile yemeklerini seviyorsan, 8 kişilik masa şahane olur. Ama alanın müsait değilse, açılır-kapanır bir 6 kişilik masa da ideal olabilir.
Eğer dekorasyonun fotoğraftaki gibi modern ve şıksa, yuvarlak masalar özellikle alan tasarrufu sağlıyor. 🪑 Ayrıca, bol ışıklı bir masa alanı her daim yemek keyfini artırır! 🍴
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Teşekkür ederim ❤️❤️
Yani genelde ben bunu gelen misafir durumuna göre belirlenmesini doğru buluyorum... Şimdi 6 kişi alırım sandalye eksik kalır... O yüzden her zaman fazla olması iyidir...
Çok doğru yaklaşım oldu bu
Teşekkür ederim kesinlikle öyle ☺️☺️
Cevap
11Cevap
Evin buyukse ve kalabalık bir ailen varsa ya da arkadas ortamın 8 kişilik iyi olabilir
8 gerekiyor 6 bazen yetmiyor
Bizde bir tane küçük bir tane büyük var. İkisindende olmalı
Yer olmalı onun için de
Kalabalık aile sofraları için evin genişliği ile uyumlu 8 kişilik mantıklı.
Büyük ama gösterişli duruyorlar
Açılıp kapanana masalar var, normalde 6 kişilik bi açıyosun 8 kişi oluyor onlar çok kullanışlı misafir açısından.
Ben iki kisilik tercih ediyorum. Misafir sevmiyoruz biz.
Gelebilecek misafirleride düşünerek alınacaksa 8li veya yer durumuna göre 10lu olabilir diye düşünüyorum.
Aynı fikirdeyim
Ikiside olur yeni evliler için 6 kişilik yeter eskiler 8 kişi olursa iyi olur
Kullanışına bağlı ama 6 olup 8 e dönüşenler var onlar mantıklı
Evet
Açılır kapanır eklenir modda olanlar var 4 ten 8 e çıkan tipler onlar iyi oluyor
Kesinlikle
Evin uyguluğuna bağlı
Doğru...
Evdeki yaşayan kişi sayısına bağlı ama bunu evdeki bayanların tercihine bırakılmalı görüşündeyim
Salonun büyüklüğüne bağlı birazdw
Bizdeki 12 kişilik
İyiymiş
8 kişilik
Nen de onları daha çok beğendim
Ne kadar misafir sevdiğine bağlı
8 kişilik daha iyi
8 kişilik
6 iyidir
8 kişilik
12 kislik
Var mı öyle