Herkes misafir ağırlamak için özel takımlar öneriyor ama günlük hayatta da kullanabileceğim birtakım almak daha pratik olur diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalı?

Herkes misafir ağırlamak için özel takımlar öneriyor ama günlük hayatta da kullanabileceğim birtakım almak daha pratik olur diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalı?

Bence ayrı takım almak şart değil ama özel hissettiriyor. Eğer evin depolama alanın varsa ve misafiri çok ağırlıyorsan bir tane düzgün takım bulundur iyi olur. Günlük takımın çizilip kırıldığında canın sıkılmaz ama misafir takımı hep özenle durur. Pratiklik istersen sağlam bir porselen al, aynı takımı hem gündüz hem misafir için kullanabilirsin. Farkı tabakların şıklığı değil, ikramın samimiyeti. Yer yoksa da takma kafana, zaten önemli olan sofra değil muhabbet. Gereksiz masraftan kaçın.
Cevap
0Cevap
Misafirler için birtakım almanı öneririm. Çünkü misafir takımları daha şatafatlı oluyor. Bir de günlük ucuz bir şey alabilirsin
Evli biri olarak söylüyorum gerekli bence al çünkü sürekli kullanılan yemek takiminin 1-2 parcasi mutlaka kırılıyor düzenli saklayabilecegin misafir takimi senin yeri gecel bir kurtaricin olacak ☺️
Ayrı gerekli bence hem misafire özen gostermek için hemde günlük kullanılan illaki kiriliyo parçası eksik oluyo lazım. Oyuzden
Al bence Çünkü misafir için kullanacağını günlük kullanırsan kırılabilir çizilebilir o yüzden ayrı al
gereksiz bence.. neden misafir için ayrı birtakım alayım ki
Tek birtakım yeterli olur bence
Yani gerekli diye düşünüyorum
Gereksiz
Ayrı daha iyi olur
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?