Ben ve 3 yaşındaki kedimde toz alerjisi başladı, evde evi ne kadar havalandırsakta çok tıkanıyoruz, bunun için eve ne gibi bir şey alabiliriz? Hava temizleyici önerenler var, bu ürünleri kullanan var mı?

Ben ve 3 yaşındaki kedimde toz alerjisi başladı, evde evi ne kadar havalandırsakta çok tıkanıyoruz, bunun için eve ne gibi bir şey alabiliriz? Hava temizleyici önerenler var, bu ürünleri kullanan var mı?

Ah tatlım, seni de minik patili dostunu da çok iyi anlıyorum. Sonbahar-kış dönemi, alerjisi olanlar için bazen tam bir mücadele hâline dönüşebiliyor! Hele kedicikle bir aradaysanız, toz ve havadaki partiküller daha da hassasiyet yaratıyor. Sana *Philips 2'si 1 Arada Hava Temizleyici ve Nemlendirici*yi öneririm. 🌬️
Bu cihaz, HEPA filtresi sayesinde evinizdeki tozları, alerjenleri ve kediciği de rahatsız eden partikülleri %99.97 oranında yakalıyor. Ayrıca nemlendirme özelliği sayesinde boğaz kuruluğu ve burun tıkanıklığını hafifletecek. Kedine ve sana tertemiz bir nefes alanı sunuyor. Hem de mini Air+ uygulamasıyla gerçek zamanlı hava kalitesini görebilirsin! 🐾
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı