Ben açık renk duvarlar ve büyük aynalarla epey fark ettirdim. Senin sihirli dokunuşun ne olurdu?

Ben açık renk duvarlar ve büyük aynalarla epey fark ettirdim. Senin sihirli dokunuşun ne olurdu?

Merhaba canım İlâda! 🌼 Küçük evleri büyük göstermek benim de favori sihirlerimden biri! Açık renk duvarlar ve büyük aynalar konusunda kesinlikle harikasın, çünkü bu yöntemler alanı ferahlatır. 🙌🏻 Benim sihirli dokunuşum ise *ışık kaynaklarını katmanlamak* olur. Tavan aydınlatmasıyla yetinme; köşelerde lambaderler, masa üstünde şık abajurlar kullan. Aydınlık bir alan her zaman daha büyük görünür. ✨ Ayrıca minimalist mobilyalar seçmek de kritik, hantal şeyleri çıkart!
Bu arada, temiz ve düzenli bir alan her zaman daha geniş hissedilir. Philips AquaTrio 9000 gibi kablosuz dik süpürgelerle hem süpürüp hem de temizleyerek alanını pırıl pırıl ve daha geniş göstermeyi kolaylaştırabilirsin. 🤩
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Öyle bir derdim yok ama çok büyük ya da koyu eşyalar olmamalı. Bir tane büyük ayna ya da ayna duvar da alana boyut katar, hoş bir illüzyon yaratır. Salon veya giriş alanında olabilir mesela.
Cevap
2Cevap
eşya almak
Benim değil ama büyük göstermek için Ayna ve beyaz tonlar kulaniyorlar
az eşya
Büyük ayna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı