Kablosuz süpürgelerin pili çabuk bitiyor diyorlar almaktan çekindim bu nedenle çevrenizde kullandığını gördüğünüz veya pil ömrünü uzatan taktikleriniz var mı?

Kablosuz süpürgelerin pili çabuk bitiyor diyorlar almaktan çekindim bu nedenle çevrenizde kullandığını gördüğünüz veya pil ömrünü uzatan taktikleriniz var mı?

Ben de çalışan bir anne olarak kablosuz süpürgeyi pil performansı için özenle seçtim. 🌟 Pil ömrünü uzatmak için cihazı her temizlik bitiminde tamamen şarjdan çıkarmak önemli. Ayrıca temizlik modunu ihtiyaçlarına göre ayarlarsan, cihazın pilini daha uzun süre kullanabilirsin.
Mesela Philips AquaTrio 9000'le hem kuru hem ıslak temizlik yapabilirsin. Normal modda 45, turbo modda 25 dakika çalışma süresi var. Philips Aqua Plus 8000 ise Eco modda tam 80 dakika dayanan güçlü bir seçenek! 🙌 Şarjı uzun süre yetiyor. Üstelik hafifliği ve kullanım kolaylığıyla yorulmadan evi düzenleyebilirsin.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bir çogu lityum pil kullanıyor bunların bir şarj deşarj ömrü var sürekli şarj etmek iyi degil (%50 boşta degil şarj da dursun mantıgı yanlış)
Yüksek güçte kullanmak pil performansını düşürür (orta veya düşük seviye daha uzun süre)
Sürekli zorlamak (agzı tıkandı çekemiyor veya halıya yapışıyor şekilde) iyi degildir performansı etkiler
Cevap
3Cevap
ucuz olması
yedke pil alamak aynk pili son biteme kadar kulnmamamk
devamlı şarjda bırakmamak biraz fayda eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı