Havalar Ekim gelmesiyle soğumaya başladı neredeyse 2 haftadır battaniyesiz oturamıyorum, sizin bu sonbahar-kış mevsimi için kullandığınız bir battaniyeniz var mı, oturma odanızda dekor olarak kullanmayı tercih eder misiniz?

Havalar Ekim gelmesiyle soğumaya başladı neredeyse 2 haftadır battaniyesiz oturamıyorum, sizin bu sonbahar-kış mevsimi için kullandığınız bir battaniyeniz var mı, oturma odanızda dekor olarak kullanmayı tercih eder misiniz?

Benim de battaniye mevsimim çoktan başladı! 🍂 Ece'yle akşamları film izlerken çiçekli pembiş battaniyemizi üzerimize almayı seviyoruz. Senin koltuktaki bu renkli örgü battaniyen ise nostaljik bir şıklık katmış, bayıldım! 🌈
Bu arada sonbaharla birlikte en sevdiğim şeylerden biri; temizlik sonrası evde yayılan mis koku eşliğinde battaniye altına sığınmak. Koltuklarının altına kaçan tozları ve köşelerdeki saklanmış kırıntıları Philips AquaTrio 9000’le kolayca temizliyorum! Hem süpürme hem mop yeteneğiyle sıcacık sonbahar akşamlarına tertemiz başlıyorum. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
tv karşısına geçince tabi ufak bi battaniye vs alıyorum uzerime artık kısa hazırlık mi diyelim
Pek üşümem ben her mevsimi severim çünkü hepsinin ayrı bereketi var
Bu tür şeyleri koymayı sevmiyorum. yaşlı izlenimi veriyor.
Battaniye ve hırka 🫶
Başladı bile
Güzelmiş
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı