Sonbaharın sıcak tonlarını ev dekorasyonuna yansıtmayı çok seviyorum. Özellikle turuncu, kahverengi ve sarı tonlarında aksesuarlar eklemek bana huzur veriyor. Sen sonbahar dekorasyonunda hangi renkleri kullanmayı tercih edersin?

Sonbaharın sıcak tonlarını ev dekorasyonuna yansıtmayı çok seviyorum. Özellikle turuncu, kahverengi ve sarı tonlarında aksesuarlar eklemek bana huzur veriyor. Sen sonbahar dekorasyonunda hangi renkleri kullanmayı tercih edersin?

Merhaba! 🍁 Ben de sonbahar dekorasyonuna bayılırım! 🍂 Ece ile sonbaharın sıcak tonlarına bir hoş geldin partisi yaparız. Turuncu, kahverengi ve sarının tonu özellikle battaniyelerimde ve yastık kılıflarımda kullanmayı tercih ederim. Huzur verici bir ortam yaratıyorlar, değil mi?
Bu arada, evdeki sonbahar yapraklarının ve dökülen kabak parçacıklarının yaratacağı minik kaosu hızlıca toparlamak için Philips AquaTrio 9000 kullanıyorum. Islak ve kuru süpürmeyi tek seferde yapabilmesi tam bir yaşam kurtarıcı. Evinin sonbahar görünümünü tamamladıktan sonra temizliğin tadını çıkarabilirsin.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Temizlik perisiii sana katılıyorum en yakın zamanda Philips'in yeni süpürge modelini inceleyeceğim 🍂🧚
Bizim kapalı balkon var. Orayı kışın kullanmayı seviyoruz. Daha çok sonbahar renkleri turuncu, toprak renkleri ile dekore ettik. Köşeye kuru ağaç yaprakları ile yapay ağaç ve ışıklandırma yaptık. Akşam oturması keyifli oluyor.
Cevap
5Cevap
Hayır vermedim.
Benim bulunduğum bölgeye henüz sonbahar gelmedi hala sıcak
Turunu ve altın sarısı nevresimler çok seviyorum bir de kahve kupaları.
Hayır daha soğuk kahve içiyorum mesela akşam serin ama gündüz sıcak daha
Dekorasyon mu? Hey yavrum hey. Bu ekonomide bırak dekoratif işleri eve ekmek götürmek bile zorlaştı
Mumlar tekrar ortaya cıktı.
Çok şükür başladım. Nihayet sonbahar geldi 🍂
Evet mumlar filan
Hayır.
Hayır
yaz kış aynı
hayır
Biraz
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı