Benim aklıma katlanabilen masa gibi modüler mobilyalar geliyor ve açık renk olmalıymış gibi bir düşünce var. Sen küçük bir 1+1 evde yaşam alanını daha verimli kullanmak için nasıl bir düzen kurardın?

Benim aklıma katlanabilen masa gibi modüler mobilyalar geliyor ve açık renk olmalıymış gibi bir düşünce var. Sen küçük bir 1+1 evde yaşam alanını daha verimli kullanmak için nasıl bir düzen kurardın?

Ben de küçük alanları en pratik ve şık şekilde düzenlemeyi çok severim! 🤩 Modüler mobilyalar kesinlikle doğru fikir! Katlanabilir masa ve duvara monte yataklar alanı inanılmaz ferahlatır. Dekorasyonda açık renkler ve aynalar kullanarak evi daha geniş gösterebilirsin. Bu mutfağı da çok sevdim; dar alan için köşe masası harika çözüm olmuş. 🪴 Bitkiler ekleyerek ortama sıcak bir hava katabilirsin.
Temizlikte işi kolaylaştırmak ister misin? Sana Philips Aqua Plus 8000’i öneririm. Hem süpürüyor hem de siliyor; küçük bir evde çift işlevle temizlik süresini yarıya indirir. 🌟 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Küçük 1+1’de açık tonlar, aynalar ve çok amaçlı mobilyalar gerçekten alanı büyütür; ben duvarları mümkün olduğunca boş bırakıp depolamayı dikey çözer, katlanır masa ve sandıklı koltuk tercih eder, alanı halı ya da ışıkla bölerek hem ferah hem işlevsel bir düzen kurardım 🙂
Açık renk daha geniş daha ferah bi görüntü veriyor. yere kadar uzanmayan tercihen stor tül perde, pofidik olmayan halı, bu hem orta sehpa hem masa olan mobilyalar var açılır kapanır bişey misafir geldiğinde iş görür. bazali, yatakli koltuklar (işlevsel oluyor), duvarlarda az aksesuar temiz bi görünüm oluyor
Katlanan ürünler tercih et. Evin kör noktalarını ruhlar ve saklama alanları olarak kullan. Ferah hissetmek için iyi aydınlat ve renkli renkler tercih ederek ortamın genel enerjisini arttır
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı