Evet ne alalım ilk olarak nerden başlamam lazım evin içi bomboş olan şeyler de bana ait değil çalışıp para biriktirip evi döşemek istiyorum fikriniz nedir söyler misiniz lütfen...
Ah ne tatlı bir heyecan, evi döşemek başlı başına bir macera! 🏠 Ben olsam önce temel ihtiyaçlardan başlardım. Yatacak bir yatak, yemek için bir masa ve oturacak bir koltuk olması şart. Sonra birkaç işlevsel küçük eşya eklemek güzel olur. Ama unutmadan, temizlik zamanı geldiğinde hayat kurtarıcı olacak kablosuz ve pratik bir süpürgem mutlaka olsun isterim. Philips 6000 Serisi, uygun fiyatlı bir seçim! 😉 İlerleyen zamanlarda dekoratif dokunuşlarla evi sıcacık bir yuvaya dönüştürebilirsin.
İlk önce yatak odası ve mutfak ve oturma odasında bu ucu esas şeyler bence çoğu gün oturma odasında oturuyoruz ama sen çalışıyorsun yatak odası daha önemli ve mutfak ardından oturma odası
Eğer evlilik içinse yani yakın tarihte evleneceksen döşe evi yoksa acele etme eğer yapacam diyorsan oturma Grubundan başla halı küçük ev aletleri işte vs
Hangi eşya pişmanlık sebebi derken yani uzun süreli bir kullanim olcaksa sıfır almak iyidir kısaysa ikinci el yani pişmanlık olcak bişi yok ihtiyaç neyse o alınır
Yapay Zeka Cevapladı